Monday, February 14, 2011

Dah declare..

Ada apa ngan 14hb??
Masuk belog sana, sini, sinun, sanon....
Suma duk cita pasal valentine....
Sudah terang lagi besuluh,
Buat apa nk cerita lagi kan.....

Eh...tajuk entry aku best kan...hehe
Agak2 aku dah declare ngan sapa?

Sejak aku menjoinkan diri dengan syoknyerBlogging
Aku rasa memang syiokkkk abiz la...
Sebelum nih kalau kat opis,
Time xdak keja..(eh..bukan aku memang selalu xda keja ker? haha...kantoi..)
Aku biasa duk jenjalan belog orang lain jer...

Maklumla...guna line wifi gomen..
Abis suma di block nya...xpatut...xpatut...
Jangan kata nak bukak pesbuk...
Jangan kata nak update status kat twitter....
Dashboard belog pun xleh bukak....
Parah...parah....

Tapi...semenjak aku dan bekenalan ngan syoknyerBlogging
Aku rasa....masa2 yang teluang time kat opis dah terisi....
Dah xpayah susah2 ngan banyak website kena block...

Dengan syoknyerBlogging ...
Korang boleh chat macam mana korg chat kat ym, pesbuk bagai....perghh, mabeles...
Xpayah risau nak chating meting deting...hehe
Korg jugak layan forum...
Macam2 forum ado....
Aktifkan diri korg ngan forum...
Lama2 boleh naik pangkat...hehe

Aku baru jer naik korperal....(ni bukan aku salah eja, mmg dorg yg eja cenggini)
Dah dapat 1bintang..hehe

Ni la maksud aku....
Aku dh declare ngan syoknyerBlogging nih dari bulan 1 ari tuh..
Kira baru lagi la, baru sesangat...
Hati aku memang dah tepaut padamu....Ohh poyo~~hehe

Walaupun baru, aku dh merasa kehangatan komuniti nih....
Tagline: KOMUNITI BLOGGERS MASA KINI...
i like...!


Korg yg lain, nak join pun boleh jugak...
Siyezzzz,x rugi....
Aku rekomen 110%....

Psttt...kecewa x apa yg korg baca x seperti apa yg korg harapkan macam tajuk kat atas...haha...sesuka jerk kan...


15 orang yang nak merapu jugak!:

Wanzi said... [Jawab balik]

Tahniah atas naik pangkat koperal.... bila nak naik pangkat sarjan?

pak long said... [Jawab balik]

salam...
waa entri menarik ni..moga berjaya hendaknya

iniialahaku said... [Jawab balik]

ada gak, tpi xaktif sgtla..yelakan,kita ni apa pon xda..nk harap wifi pri je mnjang..haha

chii said... [Jawab balik]

chii ske ngn n3 ni..sempoi..skali baca mcm n3 biasa..2 kali baru tau..ni utk contst kt SB =)

Cik Yana said... [Jawab balik]

Benda ni la eh yang orang duk panggil SB tu?

redzuan said... [Jawab balik]

bru joined forum ni , huhu baru pangkat prebet lapok. anyway nice sharing

Burj Al-Arab : Hotel 6 Bintang Yang Menakjubkan !!

makdara TERdiva said... [Jawab balik]

utk yg muda2 ok lagi kot! utk yg tak muda cam hakak ni..memang tak berapa minat nak berchat2 ni..

wanbu said... [Jawab balik]

memang panassss..... gggrrrrr

cikmOt said... [Jawab balik]

hehehe...datang sini nengok ayung...

budakkecik said... [Jawab balik]

keep up your good mood and interest yer cik ayung!

gdiamy1 said... [Jawab balik]

misz ayung nie klu kat syonyer blogging suka merepek....hahahahahaha