Sunday, February 20, 2011

Dlu-dulu kan, aku penah gemuk..caya x?

Aku nih korg nmpak jer kurus skang kan...

Tp sebenarnya, dulu2 aku penah jugak gemuk...Opsss, bukan gemuk, tapi berisi...hati senang la katakan....abis SPM, duk umah goyang kaki....membuta jer keja, pastuh bangun2 terus melantak....pastuh, tdo balik...mau nya x naik badan...

::hah..nampak..nmpak....berisi kan..pkai baju kebaya gitu..hehe..::

Tapi, time2 tuh...xda sapa kisah kan....
Umo pun baru 18tahun...
Becintan?? Teeeettttt.....cintan monyet jerk suma tuh....
nak kawen?? muda sangat lagi...hehe gatai....

Sekitar tahun 2001-2003...hah, sepanjang time2 tuh la...badan aku dah macam belon ckit...pipi naik, muka jadik bolatt...selekeh jer aku time tuh.... Opssss, bukan selekeh, tapi...kurang menarik! hehe....

::ni adik badik aku...tuh umah aku la tuh, umah kg jer pun..adik aku yg kembar tuh, encem jer time2 nih...kurus keding..skang dah kawen...xdapat dh badan cm nih lagik..haha::

Yer la, time tuh...adik badik aku suma sekolah lagik...mummy n daddy pun bukan org senang...kitorg kira family yg sederhana sahaja...Apa yg mummy n daddy belikan, tuh la yg aku sarong...nak yg lelebih ckit, kumpul la duit sndri...

::tengok..tengok...aku xtau nk bagi caption apa kat pic nih...nih time p holiday ngan family::

Masa masuk IKBN, baru la aku aktif balik...dapat la badan yg kureng dari ckit belon...belajar kat IKBN, siyezzz...ari2 kena denda...ari2 kena lari...ari2 kena kawad...dah nama nya belajar ala2 tentera...ehh, yg nih, len kali aku cita eh...

Ehh...budak2 skang dah senang kan..nk apa, mintak jer ngan mak pak...kompom dapat...aku dulu, kalau mintak2, memang dapat pun...tapi, dapat maki la....ingat sesenang jerk nak mintak?? Paling hebat pun aku penah dapat adiah jam tangan dari daddy, sebab peksa dapat no 3.. tu jer la...lagi pun, dulu2 enset x glamer... ehhh, bunyi ayat cam dengki jerk...memang dengki pun..haha

Hidup senang, mewah...tapi, kalau mak pak buat x endah, x best jugak kan....Walau pun begitu...(tetiba jadik skema..) aku tetap besyukur sebab di kurniakan mummy n daddy yg paling best!!!

9 orang yang nak merapu jugak!:

pak long said... [Jawab balik]

salam..
mana ada gemok....yg dok depan baju biru tu sahih gemok...
apapun kita tetap sayang mak ayah kita...

Wafiy Suzly said... [Jawab balik]

mane tang gemuknyee...xnampak punn..:D

iniialahaku said... [Jawab balik]

dulu2 saya tough ala2 ben ashaari g2...tpi skarang....huwaaaaaaaaaaaaa.......

darjeelingSketch said... [Jawab balik]

hipe...hipe...dari kiri tiga baris...bergerak skarang!!!!hehe

Red Riding Hood said... [Jawab balik]

ayung.. org tgk x bnyk beza pun..hehe

Awan Biru said... [Jawab balik]

Gemuk atau berisi, yang penting sihat dan hati hepi.

auction said... [Jawab balik]

aper yg gemuk nyer ayung....biasa jer.....hahaha

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

nadia plak, time belasan tahun kurus jer, jadi berisi bila masuk 23 above...... terus jadik rendah diri tau....

AYuNG said... [Jawab balik]

@paklong
hehe...bukan gemuk mungkin berisi....:)

@wafiy
xnmpak ker?? tengok tang pipi tuh...ngeee~~~

@iniialahaku
ayung smbung ayat tuh yer...sekarang sy keding..hehe, jgn marah..

@darjeelingsketch
ha...nk ngorat sapa tuh??? ngee~~~

@RRR
sama ehh...maknanya sknag nih pun ayung demok la...huaaaaa

@auction
biaser jer ye....mocehhh....:D

@nadia arRumaisha
jgn merendah diri...kita serupa..huhu