Saturday, March 12, 2011

Majlis Persandingan - Azie & Syakir

Ya ampun.....

Bila tengok azie besanding tadi...rasa macam teharu sangat! sebak pun ada jugak...sweet sangat...dengan baju nya....dengan stail tudung nya....dengan make-up nya....rasa nak jer tnya azie time2 tuh jugak...azie ambek mak andam mana nih? cantekk nya...akak nak boleh?? hehe....

Eh...siyez, sebak tau! huaaa......mommy, daddy...ayung nak tawennnnn....huhu..

Pelamin tesergam indah...nmpak simple...tapi, cukup menarik...tema pelamin..merah&putih...bunga2 yg ada atas pelamin, suma nya guna fresh flower...Ohhh, cantik nya...pasan x ada akak kat belah kanan tuh, aku sebok nak ambek gmba pemin, dia sebok dtg bagi kertas pasal katering dia tuh....

Pengantin berarak nak ke pelamin..comel kan dorg? dengan kaler pink tuh nmpak sweet gila...tetiba aku tersuka plak kaler pink nih...

Tengok stail tudung pengantin ppuan...macam stail bienda pun ada gak kan..ala2 gadis kat pyramid sana...Ohhh sweet....suka...suka...suka....baju pulak...nmpak menarik dengan material satin+chiffon (ntah yer ntah x haku nih..hehe)..kain labuh panjang ke belakang...tengok tuh kazen dia pegang...nih depan pengantin, ada budak2 yg bawak bakul bunga tuh..hehe...siap baling2 lagi...apsal budak tuh x baling kat aku jugak??

Haa....kat pelamin nih baru nampak budak yg 2org yg bawak bakul bunga tuh, yang duk kat depan pelamin pakai gaun tuh...senyum teserlah kat bibir pengantin...mau nya x, dh kawen la katakan...impian dorg dh pun terlaksana.....semoga bekekalan ke akhir hayat...amin

Time utk begamba ngan pengantin...kualiti kureng memuaskan...sbb belakang tuh cerah sngat, time nih mmg panas terik....

The wedding kek....2layer cake...Selamat Pengantin Baru Azie&Syakir...

Nak jugak ambek berkat memasing begamba kat pelamin..hehe....mana tau sampai seru..ngeee~~~

Sok...ada 1 lagi wedding..member opis jugak...Iwan&Shiela...
Yg tuh, sok punya cerita pulak yer....

End.


4 orang yang nak merapu jugak!:

Nor Suhaiza said... [Jawab balik]

waaaaaaaaa....
baju die sgt cntik....

Cik Azizah said... [Jawab balik]

wah !! i like pink!! beruntungnya laki dia nak pakai baju colour pink..jijah suh bf pakai pink time wedding t die xnak..huhuhu

blogger addict said... [Jawab balik]

ingatkn ayung yg kawin tdi...hehehehehe...bila nk kawin ayung..?..