Saturday, April 16, 2011

Maharajalawak dah xda kat astro prima!

Entry ini ditujukan pada sapa2 yg xdapat nak tengok Maharajalawak malam tadi...

Sememang nya..maharajalawak dah xda kat astro prima kan...padan muka kita suma xdapat nak tengok..haha, ngaper x dibeli sajo astro warna tuh??

Jawapan aku??

Xkuasa....bayar memahal..tapi service takat tuh jugak...kalau beli kang, semata2 nak tengok maharajalawak adalah membazir....xpatut!

Lagi pun, dunia dah maju..zaman dah berubah...kan..kan..kan....

Aku bukak dashboard belog pepagi nih, adalah sobab nak mentengok belog2 yg update pasal maharajalawak...kan aku dah cakap, xda astro warna pun xpa...boleh jer tengok dari youtube kan...ada aku kesah?? haha...

Okeh, skang aku senaraikan belog2 yg menyediakan service update video maharajalawak edisi 15 April 2011...skema kan ayat aku...

http://bulanpurnama89.blogspot.com/2011/04/video-maharaja-lawak-minggu-3-youtube.html

nurizspace.com

Belog nurizspace tuh separate ikut nama...Tapi video yg dimasuk kan suma besar2, sonok bila tengok..

Tapi kalau belog Bulan Purnama tuh...suma video peserta di combine dalam 1 tajuk...so senang, xyah nak carik2 lagi dah...

Ikut suka korg la nak tengok yg mana 1..

Peserta yg tesingkir malam tadi adalah R2...

Rasanya R2 lagi better dari peserta yg sorg lagih tuh kot...ngaper x yg sorg lagi tuh jer yg kuar?? pelik..

14 orang yang nak merapu jugak!:

Orang Kampung said... [Jawab balik]

hahaha.. aku boleh ja tgok..
kalau nk download full punya.. cari kt forum.. team lanun rsanya cpat.. syok.org pun laju..

slmat ada astro wrna.. mmg kputusan x jgka lgsung..

yuyu said... [Jawab balik]

mlm tadi aku ingt aku sorg je yg malu nak tgk amir tu. bila aku toleh tv, nengok nengok juri pon sama. siap sorok muka bwh meja lagi.

kah kah kah...

kelaut weh kelaut...!!

yatie Awang said... [Jawab balik]

tp tengok kat tv lg best apa

chii said... [Jawab balik]

umah chii pun tade astro..tp chii tgk rancangan2 astro sumer kat youtube..

terima kasih youtube..ehehhe

iniialahaku said... [Jawab balik]

tgk je kat utube blmbak..tmbah2 kat gua.tv

mommylavender said... [Jawab balik]

http://mommylavender.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

mommy tag

wanbu said... [Jawab balik]

guatv kat utube lg tuntas dr yg lain...layannnn

tgh cbuk wat xsignment nyempat lg tgk kat utube tue hah kasi release tension otak ckit hehe... :P

AYuNG said... [Jawab balik]

@AOK
mmg ler...dh ada astro warna, cun la blh tengok...:D

@yuyu
hahaha....dgr pendapatan ko nih, membuatkn aku xkose nk tengok dak tuh punya pesembahan..:D dislike...

@yatie awang
betul tuh kak...tp, nk buat camna, tepaksa la layan kat utube..:D

@chii
betul tuh...kira kita nih uptodate jgk la kan ngan utube..hihi

@iniialahaku
yer..betul tuh cikgu..:D

@mommylavender
ayung dh tengom tag! thanx tag mommy..:D

@wanbu
ha..tu la pasal, lama x nmpak..:D

Puan Kutu said... [Jawab balik]

huhu tak ambik warna jugak.same reason macam ayung.huhu..tgok kt youtube jer!

Anonymous said... [Jawab balik]

keh keh keh. strategi astro. kasi teaser dulu minggu pertama, kedua. lepas tu habissss.

nasib baik ade youtube! =)

-HEROICzero-

Kancilbiru said... [Jawab balik]

ayung, tlg email akak..nak tahu email ayung...

email ke: niza@kancilbiru.com ya..

AYuNG said... [Jawab balik]

@puan kutu
betul2..:)

@HEROICzero
strategi jer tuh..nak laku kan channel dorg..

@kancilbiru
done kak..:)

blogtilldrop said... [Jawab balik]

patut pualu je astro tu kan...

HEROICzero said... [Jawab balik]

konklusi, Jozan stil the best lah. keh3x