Friday, April 15, 2011

Aku jugak ppuan, tapi aku xsuka pink..

Kenapa yer...setiap kali asal pasal ladies jerk, sesungguhnya mesti di kaitkan dengan pink....baju pink, kasut pink, henbeg pink, suar pink, pastuh apa lagi yg pink2 eh...lu pk la sndri..haha

Kalau yg ada anak, nak beli kan baju anak ppuan kang..mesti nak beli pink kaler...ehhh, pink tuh mmg serasi kat ppuan jer ker?? Apa la salah nya beli kan baju tuh kaler purple ker...kaler ijau ;pucuk pisang ker, biru laut ker....kaler pelangi ker, ha...tang tuh mmh dari jauh korg dh buleh kenal anak korg kan..."ehhhh..tuh anak aku yg pakai baju pelangi tuh......" haaa, hambekk..tang jauh mak pak dah buleh nampak kan...

Budak laki xleh pakai ker?? Sapa kata xleh...ha, nih bukti..budak laki pun pakai pink tau..


Nih anak buah aku..haha, dulu kakak dia lahir..adik aku duk beli baju pink jer..bajet pastuh nak kuar ppuan lagi agak nya...sudah nya, adik ija nih lahir..hambek ko..ko pakai la baju akak ija ko kaler pink tuh yer ayizz...hehe..dah nasib badan...

Nih pulak si kakak...aku xtau apa motip dia ambek gmba cenggitu..haha...silap ari bulan, baju nih pun adik ayiz pakai sok2....


Aku nih..bukan xgemar kaler pink...tapi, aku rasa kaler pink tuh x sesuai dengan aku...al-maklum la....kulit separa cerah....(sapa gelak, aku cubit nanti..hihi)

Walau pun xsuka, kekadang aku bekenan jugak tengok baju pink...tapi, setakat nengok jer la...nak beli?? nak kena pk beriban2 kali..kang aku beli, setakat pakai 2 3 kali, membazirrrr....xbaik....betul kan...

Setakat nih, dalam koleksi..baju pink ada la selai..baju kurung yg ada motif pink2 pulak..2lai..tudung pink pulak 2lai..tuh pun mummy punya..aku mmg xkenan..hihi

Ok ker aku ngan pink nih? haha...


Orite ladiess...cer cita cer cita awat hangpa suma suka kaler pink??hehe.... Yg x gemar pulak, cer kabo cer kabo...ngaper kome x suka...




8 orang yang nak merapu jugak!:

mommylavender said... [Jawab balik]

cantik pe ayung pakai pink...badan ayung kecik je...mmg sesuai~ beseri2 mommy tengok ayung pakai pink....betul tau.

Are RicH K said... [Jawab balik]

pink... bergantung pada kesesuaian.. ada y sesuai.. ada y x.. kalo rasa x sesuai.. jgn pakai.. huhuhu

alongxp said... [Jawab balik]

sy suke pink...wlaupon saye ni lelaki... so what?haha...ade sape2 nk kutuk x?berani kutuk?ha?ha?ha? hehehe

AYuNG said... [Jawab balik]

@mommylavender
keh2..thanx mommy

@are rich K
betul2...:D

@alongxp
fuiyo...hehe, baguih naa...:D

@chii
hehe...

Puan Kutu said... [Jawab balik]

ala pink ker apa ker klu dh cntik pkai kaler apa pun lawan sesuai.hahaha..

AYuNG said... [Jawab balik]

@puan kutu
hahaha...sungguh ler tuh..:)

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

nadia ni suka pink tapi soft pink, ala-ala peach ckit color dia....
but now mcm dah jatuh chenta sama soft blue...