Wednesday, May 25, 2011

Nasi Ayam @ Mantin Popular


Harga : RM 4
Lokasi : Betul2 kat pekan mantin, bersebelahan dengan Bank Simpanan Nasional

Nasi ayam nih memang terbaeekkk la bagi aku...Nasi banyak, harga pun murah, ayam banyak..ntah, suma sedap la..hehe

Korg kalau ada terlalu kat pekan mantin tuh ker, boleh la singgah2 makan kat kedai mantin popular tuh...konsep kedainya, macam warung jer...dulu2 aku ingat lagi, kedai nya kecik jer..meja pun xseberapa banyak nya..la nih, dah banyak dah....

Memang menu utama kalau datang kat situ, nasi ayam...selain tuh jugak, ada jugak di sediakan nasi campur..lain kali punya entry pulak eh..hehe

Last...kita letak gamba itu perempuan sama itu anak..hehe, muka sememeh baru balik keja...dak ira tuh kalau nk begamba ngan dia, susah beno nak bg dia nengok kamera...



p/s: kalau korg ke sini, roger2 la aku eh..hehe, aku igt nak invite team jjcm la makan kat sini...jgn tekejut tetiba nengok muka aku masuk tb...huahaha...berangan lagi~~





8 orang yang nak merapu jugak!:

iniialahaku said... [Jawab balik]

wooo...cambest2...npe tiap entry ada gmbar budak tu???huh...hahaha

mommylavender said... [Jawab balik]

salam pagi ayung` mmg meyelerakn nasi ayam tu....lau mommy mau order 2 nasi...cam sikit je~heeee...mengomen dengan perut yg belum di isi..

ayung said... [Jawab balik]

@iniialahaku
saja suka2 nak taruk..haha..:)

@mommylavender
ehhh..hehe, ok2..paham2...:)

puanbee said... [Jawab balik]

rm4 je ? memang sedap lah gini

Cik Azizah said... [Jawab balik]

nanti nak g mantin jugak la makan kat sini..hehe

AYuNG said... [Jawab balik]

@puan bee
yup...hehe..

@cik azizah
klu dtg, roger2 la ayung ehh..:)

Puan Kutu said... [Jawab balik]

uii sedap..tp sup tu nmpk kureng jer!hehehe

Anonymous said... [Jawab balik]

Warungnye dh pindah