Wednesday, May 25, 2011

Pirates Of The Carribean - On The Strangers Tides

Org len sebok buat review pasal Nur Kasih the Movee kan....aku??? Cita omputeh nih pulak la yg aku nengok..hehe...bukan apa...aku kalau nengok nur kasih kang, kompom sentap seminggu agaknya....hehe



Review aku pasal cita nih??

1. Kurengg la...sbb aku xtau klimaks cita nih tang mana...
2. Kapten Jack pun aku rasa kurang menyerlah....kalau yg dulu2 tuh, dia banyak buat lawak2 gila dia tuh..hehe, aku suka...
3. Part yg xleh blah, ada mermaid tuh dorg angkut sbb nak ambek air mata mermaid tuh...bila air takungan mermaid tuh pecah, terus........sensor..ehehe..
4. Ntah la...macam xtau nak review apa...
5. Xtengok pun xpa kot....dari 5 bintang, aku cuma bagi 2bintang jer...kejam ker aku??



Sinopsis asal:

Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) finds himself on an unexpected journey to the fabled Fountain of Youth when a woman from his past (PenĂ©lope Cruz) forces him aboard the “Queen Anne’s Revenge,” the ship of the formidable pirate Blackbeard (Ian McShane).


Diambek secara rasmi kat : nuffnang.com.my/Pirates Of The Carribean - On The Stangers Tides


p/s: ari tuh beriya tunggu tiket dari nuffnang untuk cita nih, tapi, hampaaa...okeh xpa, cuba lagi lain kali...



4 orang yang nak merapu jugak!:

Miss b said... [Jawab balik]

cite ni da kutip 274 juta tuh! gila btol! tros lompat rank 1st!

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

nadia belum tengok and rasenyer mmg tak terfikir utk tengok....huhuhuh

nuriz said... [Jawab balik]

saya pun tak suka le cerita pirate carribean kali ni, sebab takda kiera ganti si penelope pe tah nama dia..tak suka langsung

tak mencabar jln cerita nya

ayung said... [Jawab balik]

@miss B
ohh yker....tang mana tuh?

@nadia ar-rumaisha
erm...xtengok pun xpa nadia...xbest! hehe..:)

@nuriz
sokong! setuju dgn statement tuh..:)