Friday, May 27, 2011

Nih apehal lak nih?

Chrome poblem...aku xtau apa kejadah nya bila aku tekan HOME page biasa akan bukak gugel....skang nih bila aku tekan HOME pulak, akan kuar page kat bawah nih..




Tekan HOME bebanyak kali pun sama..
Memang x home sweet home betul la.....
Bila tekan gugel pun sama akan bukan website tuh...tapi, xbukak apa pun...putih jer yg kuar...

Aku tau la aku belom bayar bil...Jangan la ingat kan aku cam nih sangat!




5 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

oi~google chrome ada game angry birds tahu! amat seronok~

AYuNG said... [Jawab balik]

@bujal X
saya sudah khatam tahu!
lagi seronok..:)

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

nadia gune chrome gak tp ok saja...hurmmm pelik neh

AYuNG said... [Jawab balik]

@puan kutu
tuh la..kena taip terus url apa2..

@nadia ar-rumaisha
ntah la...xtau ngape, ayung dh tukar kat setting pun gitu jugak..