Monday, May 23, 2011

Pizza Hut - Monday

Tengah hari tadi member ajak lunch...aku pun ikut jer la...dah menjadik kebiasaan, kalau member aku yg tuh ajak lunch..harus la dia yg bayar..jgn sesekali beharap aku yg nak bayar..haha, gila kedekut ayat aku..

Memula dia ajak p makan kat green box...Jadah nya la budak nih ajak aku makan kat green box time2 suara aku tengah feeling2 macam nak jadi ratu bapok yg duk k ecoh kuar kat youtube dulu...hehe, last2..aku cakap, p makan kat pizza hut jer la..memandangkan la nih tgh ada diskaun 50% kan..hehe

Menu ari nih..aku copy pasta gmba dari website pizza hut


Makan utk 2 orang...add on...1 sup + 2 air = RM15.40 sahaja

Murah kan...mana nak dapat makan untuk 2 orang dalam lingkungan harga cam tuh..ish, memang berbaloi2..

Tapi kan..bagi aku....dorg punya pizza bila makan yg 4potong tuh rasa macam tebal pulak....sedapppp...tapi bila makn yg 6 potong la...8potong la....rasa macam nipis sangat pulak roti nya tuh..hehe

Bab ayam bbq tuh...kurengg...terlampau bekerak kot...rangup sangat..tapi, masih lagi panas2...kira boleh la nak di telan jugak..hehe

Nextt....tunggu entry lain untuk menikmati pizza hut..
Ehhh...semakin menyukai pizza pulak dah..hehe


5 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

saya pengamal diet pizza domino~haha~

chii said... [Jawab balik]

sedapnya..ni yg tetiba terasa nk mkn sok ni..haishh

mommylavender said... [Jawab balik]

nak tuggu ayung pelawa mommy la ni~hee

ayung said... [Jawab balik]

@bujal X
ehhh...dominos pizza tuh diet pizza ker? **tetiba kompius** hehe

@wahida
hehe...minat betul wahida yer..:)

@chii
silakan..silakan..:)

@mommylavender
insyaAllah...:)