Monday, May 30, 2011

Tangisan Langsuir

Malam tadi adik aku buat lawak sengal ngan aku...erm, bukan lawak pun sebenarnya...tapi....

Aku nih meronta2 nak nengok Mentor final punya malam tadi....yg adik aku pulak, gegatal tangan bila eklan jer nukar2 tb tuh ke channel lain..sekali dia p tekan pulak chanel 105...nengok info "tangisan langsuir"...aku bab2 langsuir ke hapa sekali pun yang berkaitan dengan paranormal dan2 dup dap dup dap dalam jantung nih dah...

Memula dia tukar tuh, aku nengok la sikit2...yg pastinya, time tuh entiti x kuar lagi...(haha, entiti hotak ku..) bila masuk bab sound efek dah stat saspension sikit, aku suh adik aku tukar...

Tukar tb3, tengah eklan lagi....dia p tukar pulak tb2...cita "kabhi kushi kabhi gam"...aku ingat kan cita industan...rupanya cita yang hans isaac, erra pajira, ziana zain ngan rusdi ramli tuh belakon....arghhh, x best..kasi tukar balik tb3...

Bila nengok mentor jer, time eklan dia p tukar balik nengok cita langsuir tuh..apa jadah ntah adik aku nih...dia dah tau aku nih takot, lagi saja gatal tangan tukar...

Ada 1 part...dalam umah org, tetiba bini org tuh bukak pintu...aku igt kan xda apa2, aku relex lagi nengok cita tuh...takot2 pun berani jugak nengok...xda pun bunyi sound2 efek kan...pastuh, bila bukak pintu jer...laki dia terus pegi ke pintu tuh bendiri kat situ..secara tiba2, terus merayap tangan langsuir kat laki dia...part tuh, lantass aku menjerit suruk muka bawah kusyen...memang xleh blah betul part tuh...

Aku nih part2 nengok cita tuh, memang x berani...time aku menjerit surok muka tuh, mummy aku buleh duk gelak kan aku...hampas! yg adik aku pulak, maintain nengok cita tuh...gila, xda perasaan punya budak...

hehe...korg berani x nengok cita antu?? ker korg pun xdak perasaan gak?

p/s: ari tuh adik aku ada cakap, "yung, den dah donlod cita seru. Ko nak nengok x?" Otomatik aku jawab, "x hingin!"..cuba la ko donlod cita yg x berkaitan ngan paranormal nih...boleh gak aku nengok...hehe




8 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

x sabaq nk tengok Karak ..

bujal X said... [Jawab balik]

salma menang~tapi apsal ramai yang tak puas hati? mengapa????haha~~

Miss b said... [Jawab balik]

takot gak

tp tade la jerit.

paling canggih pon terperanjat sampai tergerak dr kusi. heh

hiro said... [Jawab balik]

sedak duk tepi makwe takut nengok cte antu..mesti dia peluk gua..kikiki.

mUm_tAz said... [Jawab balik]

emm, ni mesti ada kes trauma time kecik kan.. sampai penakut cmtu.. :D

AYuNG said... [Jawab balik]

@khairul
ehh..bukan cita tuh dah ada kat wayang ke bang?

@salma
org dengki latewwww..haha..:)

@miss B
ehhe....tergerak dr kerusi? okeh..ayung pecaya..keh2..

@hiro
keh2..untung dia peluk, kalau dia jerit smpai abis wayang camna?

@mum_taz
xda la trauma...ngeri jer..hehe..:)

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

kalo nadia dgn citer seram neh, confirm tak leh tidur sampai nak pi tandas pn takut....memang lemah semangat