Saturday, May 28, 2011

Himpunan Sejuta Belia


Bagi sesapa yang xda plan nak kemana2 minggu nih, boleh la ke Hari Belia negara 2011 yang akan belansung di Putrajaya dari 27 - 29 Mei 2011. Bermacam2 aktiviti telah disusun untuk semua pengunjung...Pengunjung yang bakal hadir pun, dah tentulah dari semua golongan masyarakat...semua org boleh hadir. Tak terhad pada belia2 jer..

Jadual sambutan : Boleh tengok kat Jadual Sambutan Hari Belia Negara 2011

Aku petik sikit aktiviti yang menarik (bagi aku la)

# Karnival Seni Kebudayaan Malaysia
# Amusement Park (tang sasuke malaysia tuh aku macam berminat gila jer)
# Karnival Jom Makan 1 Malaysia (yg penting bukan makan FREE)
# Hot Air Ballon
# Jom Heboh (pun ada gak!)
# Karnival Kerjaya (sesuai utk golongan nak mencari peluang pekerjaan - macam aku)
# Autoshow (nih best!)
# Suma best la...nih kalau aku senaraikan mana yg best bagi aku kang, kompom panjang..hehe

Yang paling penting, untuk peminat K-Pop


Persembahan Artis Antarabangsa
(K-Pop “Super Junior M”) 28 Mei 2011
9.00mlm -11.00mlm
Pentas Utama, Simpang Empat Jalan Kemerdekaan, Persiaran Perdana, Presint 3

Sesapa yang terasa teringin sangat nak pegi ke Hari Belia nih, jang lupa tengok map dulu tau...Ada antara jalan2 utama di tutup sempena dengan Himpunan Sejuta Belia nih..




Jadi, apa tunggu lagi..
Angkat kaki okeh...

Maklumat lanjut : Klik http://www.haribelianegara.org.my/

Aku??? Ehm...adik aku ajak pegi tapi aku x sure nak jalan kat area sana..takot tesesat, haha..macam ada pengalaman jer kan...



9 orang yang nak merapu jugak!:

nuriz said... [Jawab balik]

ada persembahan k pop lagi..haha!! pandai nak tarik minat belia ye

HEROICzero said... [Jawab balik]

ni yg buat aku nak balik tadi, jammed gila ! HAHA.

Mama AA's said... [Jawab balik]

huhuhu tmpat gini x sesuai utk kanak2 bwh 6 thn. dpt die melalak semangat nak hadap...

YanaMIB said... [Jawab balik]

kita pi semlm..tp amek2 gbr dgn abg2 askar jek..ngee~

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

kalo kat kuantan pulak, ramai yang pergi ke Mini Maha yang bertempat di taman pertanian Jubli Perak

Ungu said... [Jawab balik]

ini sangat mendatangkan marah.

berada di melaka untuk menghadiri kuliah sementara super junior menanti untuk aku pergi ke dakapannya.

argh. menyirap.

AYuNG said... [Jawab balik]

@khairul
haah..mmg best, tp syg nya ayung x p..:)

@nuriz
tuh la yg belia mahukan..keh2..

@HEROICzero
dah alang2 jem, awat x singgah sekali..ehhe:)

@Mama AA's
yup...setuju! hehe...nak2 kang melalak anak, spoiled langsung mood kan..:)

@yanaMIB
mesti best kan..:)

@nadia ar-rumaisha
wow...ada event jugak kat sana..mesti meriah jugak kan..:)

@ungu
haha..xdak jodoh..:)