Monday, June 20, 2011

Cakap-cakap..xabis2..


Jawapannya: Belom lagi la...carik kan saya jodoh buleh?? *sambil mata kelip2 bajet ada yang tertawan..hehe*



Kisah 1

Semalam, pokcik aku balik umah...Biasa la..kalau dah balik tuh xdak soklan lain nak tanya...

Pokcik: Ko bila nak kawen yung?
Aku: Diam sambil senyum....xtau nak jawab apa dah...
Pokcik: Jangan lama2 sangat....
Aku: Ehh...nak kawen camna, jodoh pun xda lagi..hihi..

Sambil blah duk depan tb layan tb lagi bagusss....penat nak layan soklan camtuh..haha..



Kisah 2

Daddy: Nanti ko kawen nanti, suh aton buat kan cupcakes nak bagi kat orang yang datang. Dah senang dah, sedara ada...
Aku: Bila lak orang nak kawen nih?
Daddy: Xnak?? Ko xnak ayah naik....haha
Mummy: Ehhhh......
Aku: Suh la debab naik dulu...dia tuh dah gatal bedating je keja..haha...

Daddy pun dh sebok...nanti kawen nak buat tuh la, nak buat nih la...nak order tuh la, nak nih la....yg pelik nya, bila time aku cakap nak kawen?? Bayang pun xdak lagi haaaa..hadoi....hehe



Penat2!
Duk tanya jer memasing..
Cuba carik kan aku jodoh....haaa, cepat la aku kawen gamaknya..
Hahaha....






18 orang yang nak merapu jugak!:

Cik Azizah said... [Jawab balik]

hahaha kenapa la soalan cepumas tu selalu keluar..grrr!!

bosan nak jawab kan...ayung yg xde bf org bcakap..ni jijah yg dah de ni..hahaha~~


semoga ayung cepat2 bertemu jodoh! Aminn...

syrupmasin said... [Jawab balik]

haha..tuh belom balek kampung mase raye lg kan :D

makdara TERdiva said... [Jawab balik]

pelan2 kayuh!
kang gopoh2 cari calon, kelak menyesal kemudian hari

bujal X said... [Jawab balik]

ON JODOH dan hantar ke 34443.

he~~insyaallah jodoh yang baik menunggu kamu~~

b a m b a m ' s said... [Jawab balik]

kekekek..

jom ayung.. kita jenjalan kat pasar beli suami..!!

pffttttttt~!

AYuNG said... [Jawab balik]

@Cik Azizah

haha...mulut org..kalau buleh, ayung nak plaster jer mulut org2 yg suka betanya tuh...hehe

AYuNG said... [Jawab balik]

@syrupmasin

perghhh...tuh kalau buleh nak nyorok dalam bilik xmo kuar2 dah..haha

iniialahaku said... [Jawab balik]

apa ni?????ramai betul dok nak kawen je ni????hahaha...

NM02 said... [Jawab balik]

ayung, ai follow yu. jom tukar link

chichi said... [Jawab balik]

takpe la..janji hati senang..

chii said... [Jawab balik]

nasib baik ar family chii takde tanya soklan2 cepumas camtu..fuhh :p

AYuNG said... [Jawab balik]

@iniialahaku

saya nak kawen, tp xdak jodoh lagi..camna tuh? haha

AYuNG said... [Jawab balik]

@chichi

yup....betul tuh, tp org len pulak x senang nengok kita! grr..

azie said... [Jawab balik]

jgn lupa hantar kad jemputan yer...hehe..cpt2la kawin kak...