Tuesday, June 21, 2011

Cheesy Pops Pizza - Pizza Hut

Planning memang dh berbulan2 nak p makan pizza....sebab ada diskon separuh harga kat pizza hut tuh kan...tapi, bila dah p...lain pulak yang di order nya..hehe, ada akak nih menawarkan diri nak belanja makan...

Ahli makan2 kali nih seramai 3 orang jer..hehe...kitorg try menu baru pizza hut..Erk...baru ker?? Ker aku yang xtau..hehe, tapi...rasa nya macam penah ada jer pizza yg jenis camnih sebelum2 nih kot..ker aku silap..



Rasa?? Sedappp...kesedapan sehingga menjilat jari beb.....kenyang sekenyang2 nya...perghhh....ambik set untuk 2 org...tapi, sebenarnya...untuk org saiz macam aku boleh makan untuk 3 orang..hehe..pizza tuh ada 6 slice....boleh makan 2 slice sorg..Setiap slice tuh ada udang terdampar kat atas piza tuh...pastuh, banyak cheese....itu la penyebab yang sangat mengenyangkan kot...haha. Harga pakej utk pizza yg baru tuh RM 30 kot...lebih kurang camtuh la harganya....kalau lebih pun, lebih sikit jer...tapi, harga tuh lom masuk tax...

Yang kitorg add onn pulak...air tambah lagi selai..sebab pegi bertiga kan...pastuh tambah jugak chicken wings yang untuk ari senin dapat diskon 50% tuh..ayam tuh bagi aku so n so jer..nak kata sedap xjugak, nak kata x sedap pun x jugak...boleh la...

Total harga RM40++ tapi bawah RM45..
Memang sangat kenyang lagi menyenyangkan....

Okeh ker makan untuk 3 org harga camtuh??
Kalau tnya aku, okeh jer..hehe, dh orang belanja kan...

Thanx kak..leb u la....
Haha...dan2 org belanja terus leb u kan...keh2
Pasnih belanja saya nandos pulak buleh???? hehe...



10 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

tgk gambaq piza tu abg lapaq dh nie

Cik Azizah said... [Jawab balik]

hari tu keluar dgn dia ingt nak makan ni..tapi rasa cm mahal..so makan yg biasa2 je rm30+ save bajet..hahaha

sedap eh..nnti nak try lah..

wanbu said... [Jawab balik]

perghhh... petang2 nie makan pizza cecah tek o panas.. mabeles la!!!

penah org buat ker cam aq nie... hehe

chichi said... [Jawab balik]

chicken wing tak order ker

chii said... [Jawab balik]

aduhai..ni yg tetiba rasa nk g pizza hut jap lg ni

AYuNG said... [Jawab balik]

@Cik Azizah

erm...tp set yg nih byak tau...si dia tuh kuat makan x? nti kang membazir pulak..ehhe

AYuNG said... [Jawab balik]

@wanbu

hahaha...pizza cecah teh o...cer terai dulu, kot sedap ayung folo..keh2