Friday, June 17, 2011

Entry xnak kalah | Nora Elena

Ending dalam novel kata si Yvone tuh mati kena langgar dek motokar....semalam punya ending si yvone kena angkut dek pak polisi, mesti kena antor kat hospital jiwa nih..hehe...

Pasnih, dah xdak lagi bab2 seth tan, seth tan....elena, elena....habis sudah cita tuh semalam...so far, tengok ending semalam...sebak gak la jiwa time si seth tuh memarah baby dia kena angkut dek yvone tuh..sapa x sayang anak oiiii....yg si elena pulak...kejap panggil abg, kejap panggil seth...heran jugak...haha....

Aku suka part last yg elena duk cakap tuh..

" Akhirnya nih la kebahagiaan yg sebenar untuk aku yang selama nih aku cuba lari" -kata Elena.

Kadang2..kita x sedar kebahagiaan tuh dah ada depan mata...tapi tetap menganggap tuh 1 kesilapan...mcm yang selalu kita dengar, Allah berikan kita hujan, kita tanya mana matahari..rupa2 nya, Dia bagi kita lihat pelangi....

Bai Bai Bai fenomena Nora Elena & Seth Tan..hehe..


p/s: Tapi...cita yg selalu aku layan 708, senin - jumaat still ada lagi maaaa...cita cina taiwan, best gak..haha, balik2 jer umah..bekejar mandi2 suma siap mengadap depan tb layan cita tuh....



5 orang yang nak merapu jugak!:

cikmOt said... [Jawab balik]

akak tunggu ayung wat drama adaptasi novel andai itu takdirnya...hehehe

bujal X said... [Jawab balik]

so apa cerita ganti nora elena?

khairul said... [Jawab balik]

abg tenyeh apa yg patut kat cni

AYuNG said... [Jawab balik]

@cikmOt
ayung tunggu cita tuh kuar tb dulu yer kak..hehe, xbaca novel..:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@bujal X
cita pasha sanda...ntah cita apa ntah...xtau pulak tajuk nya..hihi:)