Thursday, June 2, 2011

Konsert Amal - Wali Band

Pertama kali pesembahan artis antarabangsa di Negeri Sembilan, Konsert Amal - Baik Baik Sayang (Wali Band) pada 15 & 16 Julai 2011, di Stadium tertutup Nilai jam 8.00malam. Dapatkan tiket anda sekarang, hubungi : 06-6017383, 06-6015891, 017-2580656, 012-2464876


Sapa minat dengan Wali Band nih boleh la dapatkan tiket korg...nih kalau aku letak gmba wali band kat sini ntah ada yg kenal ntah x..hehe, aku pun xkenal wali band nih...lagu dorg jer aku kenal....

Lagu yg paling aku minat...cari jodoh...hehe, dulu time pakai henpon canggih sikit, assign tone lagu tuh utk mummy & daddy aku jer....bila member aku dengar lagu tuh..

[ibu ibu, bapak bapak...siapa yg punya anak...bilang aku, aku yg tengah malu...sama teman-temanku kerna cuma diriku....yg _________________(sila isi tempat kosong)]

Pergh...lagu akak...

Aku diam....senyum..hehe...

Berbalik pada konsert tuh...hairan ye, konsert artis antarabangsa??? hehe...Ohh, kalau luar Malaysia nih dikira artis antarabangsa la...konsert nih boleh pulak masuk n9, jom heboh dah bapa tahun x masuk nih..

Hadoi...

Jangan tanya aku pegi ker x konsert nih....jawapan aku kompom x..kalau konsert rabbani jer aku pegi...(Woaaahhhh..hehe)



8 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

mak saya tak bagi kluar malam gi tengok konsert~~haih~

wanbu said... [Jawab balik]

wahhh... wali band tue

best! best!

tapi jauh ar kat nogori huhu... dulu yg dia wat kat Johor pon tak dapat balik tengok...

"yank coba kau jujur padaku..
yank foto siapa di dompetmu..
yank kok kamu diam membisu..
sayang jawab atau aku pergi sayang.."

(^_^)

Aimi dan Pakcik Hashim said... [Jawab balik]

pernah dengar nama n lagu yg ko mention tu

tp tak pernah tau pon rupa diorang camana. kacak ker?

iniialahaku said... [Jawab balik]

hahaha...xleh blah,lagu cari jodoh...

James Alexander said... [Jawab balik]

pegi la... mana tau jumpe jodoh kat situ... hehehe

puanbee said... [Jawab balik]

tak pergi jugak ler..haa malas nk berasak2 kompom ramai rakyat "antarabangsa " tu

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Jawab balik]

live band wali?
wali best, tak rugi tgk, lagu ketuhanan ada jugak, then mnjiwai betul mereka nyanyi.

Anonymous said... [Jawab balik]

xrugi kot konsert tu.. standard international.. serius sronok.. mula2 mmg xmau pg sbb ble dgr wali band? err.. ape brg kn? tp sumpah xnyesal.. mmg org kata lagu die nth pape.. tp klu btl2 dgr n tgk lirik die.. byk unsur nasihat.. nmpk je mcm cinta2 ni.. tp kebykkn nye psl ketuhanan.. dan waktu konsert tu die byk mendoakn org.. paling terharu ble die lari turun pentas waktu nyanyi n die jmpe sorg OKU ni sambil ngis.. die terharu sbb ade jgk org mcm tu yg nk dtg tgk konsert die.. =)