Thursday, June 30, 2011

Status updates | Facebook

Orang lain pun ada jugak pesbuk kan...xdak la duk ngadap 24/7 depan pesbuk jer..pastuh, selang sejam duk update status...harapkan belas ehsan orang..bg aku, orang yg jenis camtuh, xdak life..ada sesapa nak bantah?

Status update 1

Terasa diri ini xdihargai
55 likes
45 komen
Tang yg komen tuh paling xleh blah, ada pulak yg duk tulis, "i kan ada"...what the???

Status update 2

Maafkan saya, saya x bersalah...saya terpaksa menipu
35 likes
50 komen suma nya duk bertanya apa ko menipu kan...apsal x tulis jer terus terang kat status tuh haa...saja la tuh nak tarik perhatian..

Status update 3

Ari nih nak masak apa yer?
34 likes
65 komen
Baru kul 10 lebih dah tanya nak masak apa...#eh

Cukup la 3..Yang 3 nih pun bikin semak jer kat news feed aku...tah pape....next, duk membalas2 komen pulak...eehh, nampak sgt ko memang xdak keja kan...org lain pun xdak keja jugak...xdak la smpai 24/7 ngadap pesbuk....xbosan ker?

Ujung tahun...buat pulak application yg boleh cek berapa bnyak status yang kita update setahun....

Status Updates: 24434 status
Comments: 24434000


Bangga ker?

Dulu aku ada jugak pesbuk, tapi bila ngadap perangai orang jenis camnih...aku jadi bosan...ehh, korg x bosan ker?

[sebab tuh aku xdak pesbuk..terasa sangat annoying melayan orang jenis camtuh..nak kan perhatian jer lebih...]


Tamat entry bulan JUN



10 orang yang nak merapu jugak!:

dAk EyTy ThOmeL said... [Jawab balik]

huhuhu nsb bek la eyty hanya update status bila perlu sahaja,,tp sehari itu mst nk kena update huhuhu kalo tk update mcm tk kena je...

wanbu said... [Jawab balik]

huhu... wat main game aje :P

nescafeais.com said... [Jawab balik]

tak pernah update status camtu sejak berfacebook...huhuhu

yuyu said... [Jawab balik]

kenapa entry bulan jun, semua pakat nak buat entry emo neh???

psycho la kau neh!
poyo...

hhahahaha......

Puan Kutu said... [Jawab balik]

sbb tu skang mls nk bukak fesbuk.dok update status macam dia jer bagus.emm ntah macam org kurang kasih syg jer kan?hakhak...

yana halim said... [Jawab balik]

tu sebab berblog lagi best...hehe

..m@m@ T0meLL.. said... [Jawab balik]

dh busn ngan pesbok,busan bace status sesetengah umat yg 1 minit skali asyik die jek update,haisshhhh babap kang!

syrupmasin said... [Jawab balik]

status dekat fb mesti gempak :P

cplud miera said... [Jawab balik]

ayung xdak fb ker? tula, mmg stuju gk ngn entry nih. ;)

AYuNG said... [Jawab balik]

thanx all..
ayung x reply komen korg sbb nak tau pendapat korg pulak..:)