Friday, July 1, 2011

REVIEW | Transformers: Dark of the Moon


Seperti yg korg tau, entry yang xberapa #WW tuh aku pegi menonton Transformers..cita yg memang di tunggu2..hehe

1. Cita nih ambek masa 2jam sengah..jadi bersedia la untuk duduk dalam pelbagai aksi..(nih tergolong dalam review ker? keh2..)

2. Plot cerita nih dari dulu smpai yg terbaru memang terbaekkk...x mengarut ke laut macam skyline...terasa amat membazir menonton cita tuh...(eh, termengutuk pulak..)

3. Kali nih optimus kena selamatkan bumi sebab ada musuh dalam selimut cuba nak hidupkan balik planet dorg...(ada kesinambungan dari #Transformers sebelum nih..i like!)

4. Aku suka part bumblebee..hehe, bg aku ending yg last bumblebee bg cincin tuh smbil buat lagu kawen stail org puteh tuh kelakar...haha

5. Aku bg 10/10 bintang...terbaeeeekkk!

6. Time aku nengok muvee tuh, full tank...memang sangat ramai manusia memandangkan semalam cuti umum n9..

7. Lain2 review, cukup la aku cakap cita nih memang best & highly recommended!


Bamblebee..i like!





20 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

kalau aku tengok cite ni tak best siap kamu~~haha~~

cikmOt said... [Jawab balik]

atrghh...tak aci tak aci...nak p nengok jugak...sob sob...

Eichikatsu said... [Jawab balik]

Memang best ayung. Rugi pada sapa yg x pegi tgk..hehe

Visit my new post here ---> Free Banner

Bui Idzra Ryn said... [Jawab balik]

nak tengok jugaklah nnt...^_^..member2 pun cakap best

HEROICzero said... [Jawab balik]

aksi, maybe 10/10.

cuma nya, terlampau penuh dengan aksi, dan romantik.

aksi-romantik-funny-aksi.

entah. semacam kosong.

overall, aku kasi 7.5 .

AYuNG said... [Jawab balik]

@khairul

hehe..anak2 mesti suka..:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@Miss b

hehe...u dh p nengok belum?

AYuNG said... [Jawab balik]

@HEROICzero

okeh, terima kasih juri tetap..
keh2..:)

hazman aka species1980 said... [Jawab balik]

Nasib baik dah tengok time premiere screening aritu... memang syiok laaa....

makdara TERdiva said... [Jawab balik]

tak tengok lagi citer tu..
tp robot bumblebee tu dah berjaya mejadi koleksi anak2 rebina :)

AYuNG said... [Jawab balik]

@hazman aka species1980

time premier lg best kan...xyah nak berebut2 ngan org..hehe:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@makdara TERdiva

woahhh, rebina kids suka bumblebee jugak..:)

puanbee said... [Jawab balik]

akk nk tengok gak arrghh meroyan sana sini org citer bab nih

Puan Kutu said... [Jawab balik]

bab ending tu setuju..suker2,,hehe