Monday, July 25, 2011

KFC - Share Itz

Semalam p kfc Bangi..motif aku nak mention kfc bangi? Xda apa pun sebenarnya...saja jer nak kasi tau korg aku kuar jenjalan...pastuh tetiba boleh pulak smpai ke kfc bangi....

Seelah sekian lama x masuk kfc...tetiba semalam, nampak pulak promotion baru untuk 2orang punya makan...set utk 2 orang, tapi burger jer la...


Bila aku puas telek2 menu kat atas tuh, rasa macam berbaloi pulak makan set yang tuh jer...aku ambek set A tuh...campur tax dalam RM16++ so kalau calculate sorg makan baru rm8..berbaloi kan..dan jugak jimat walaupun cuma save rm3..dapat la jugak beli askim..hehe

Sumber gamba: website kfc




22 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

gila ah makan kat tempat orang berada~

ILA HonEyBuNNy said... [Jawab balik]

nyum3...

memang berbaloiii...ngeh3...baru ja makan kfc..eeeheeh

milo said... [Jawab balik]

sedapnyaaaa..lama x makan kfc hehe :)

makdara TERdiva said... [Jawab balik]

mkn kfc masa dgn anak2 @ org blanja sahaja..:D

Cik Azizah said... [Jawab balik]

peh sedapnya burger kfc tu..selalu makan burger MCD je..hehe

WuMing said... [Jawab balik]

Pesaing dia pun ada buat pakage ini hari itu

yatie Awang said... [Jawab balik]

kakak kalau tengok je kfc ni teringin selalu, nak kena beli jugak ni, tp kfc kat tempat kakak tutulah tengah reepe

NM02 said... [Jawab balik]

sejak tesebar pasal kfc dan tapak kasut, mcm2 dorang promote skang ek

AYuNG said... [Jawab balik]

@bujal X

tempat jer berada, tp sy tak~~

AYuNG said... [Jawab balik]

@milo

cepat p makan..hehe, nti nak posa dah..

AYuNG said... [Jawab balik]

@makdara TERdiva

hehe...tang org belanja tuh lg berbaloi2 kan kak..:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@Cik Azizah

hehe...tuh la, ayung pun sllu pekena mcd jer..tekak nih pulak ngengada mintak kfc..:)