Saturday, July 30, 2011

Puasa pun belom, tapi kad raya dah start jual..


Harap Maaf, kualiti gamba kurang memuaskan..


Tengok....hebat betul kan..hehe, nih maksudnya...bila kad raya dah start jual dari sebelom puasa...orang ramai akan mula la menghantar kad raya kan..hehe..

Tapi....masih wujud ker lagi orang2 zaman skang nih nak menghantar kad2 raya nih suma?

Ehm...bagi aku no komen...tapi setakat yang aku dah buat survey setakat nih...orang cuma akan bagi kad raya kat pakwe @ makwe...bagi kad punya la besar2 kan..siap ada lagu raya lagi....tuh 1...

Ada lagi, kad raya untuk tunang tersayang la....pun sama jugak, yang kalau buleh nak beli yang besar gedabak...siap lagu2 bagai....ada tuh yang siap ada cd lagu raya kan....hehe

Yang untuk family pulak...kecik molek jer...xda lagu, xda cd lagu raya....kan, kan, kan....

Sapa ada buat camnih? Sila ngaku skang...hehe, okeh...aku ngaku...aku pun penah gak buat camtuh....biasala...aku pun penah muda remaja jugak....eh, skang nih masih remaja apa..keh2..

Tapi, skang nih dunia dah maju...zaman dah berubah....
Kita sambung edisi nak raya sok...


Chow!


10 orang yang nak merapu jugak!:

Kancilbiru said... [Jawab balik]

kad raya dan biskut raya dah start jual dahh..hehehe

NM02 said... [Jawab balik]

smlm dah dengar lagu raya kat psr pagi... hohoho

leeya abdul said... [Jawab balik]

salam ramadhan al-karim. k.leeya to sah rayo, puaso pon bolum laye tp sample sekut rayo dah jauh poi-e.. hee..ai follow.

kongsi http://way2healthynbeauty.blogspot.com/2011/07/segmen-tauladan-jom-ingat-pesanan-ibu.html

syrupmasin said... [Jawab balik]

lame ta dpt kad raye..haha..bole hantar kan?? :D

alongxp said... [Jawab balik]

persoalannya...masih laku ke kad raya nih? bapak aku pon maen wish2 kat fb je...hahahaha

YanaMIB said... [Jawab balik]

thn ni klu rajin mmg nk gak htr kad raya kt kengkwn =)

Acik said... [Jawab balik]

skang zaman kelik2 keyboard. antar kad raya pakai tikus (heheheee) x yah pakai posmen lagi.

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

salam ramadhan ayung...
kira ok lah tuh ayung, kat tempat nadia, belum start pose lagi dah letak signboard selamat hari raya....hahahahah excited betol kan

nuriz said... [Jawab balik]

bukan takat kad raya, kuih raya baju raya semua ada heheh