Tuesday, September 6, 2011

REVIEW | Hantu Bonceng


Al-kisah nya terjadi sebab bila Amran bawak awek sebagai habuan dia malam tuh, tetiba dorg terlibat dengan kemalangan..sebab tuh la di gelar Hantu Bonceng..

Nih dari apa yg aku tengok...mcm biasala, nih ikut sedap tekak aku jerk bg pendapat eh..

1. Cita nih biasa2 jerk...nak kata best sgt tuh tidak ler....nak kata x best jugak idak...

2. Bagi aku cita nih sesuai ditonton oleh yg muda remaja...bg aku yang dah x bapa nak muda nih, xdapat sgt kot apa yg cuba disampaikan dalam cita nih..

3. Banyak mesej yg afdhal seafdhal-afdhal nya utk para2 mat rempit kat luar sana...So, klu korg tengok pastikan mesej nya telekat kat ati...bukan setakat masuk telinga kiri kuar telinga kanan yerk..

4. Pasal si jue aziz ngan zizan pulak..dorg couple kat dalam cita nih...Panggilan maja dorg, sorg "ucuk" sorg lagi "baby"...tapi, bila marah...terus jadi Bab 1..hehe, tang tuh la ckit kelakar..

5. Nak tau lebih lanjut, p la nengok sendiri...dari 10, aku cuma bg 5 bintang boleh?


Ngada2 kan, dah tau jiwa aku nih xleh masyukk ngan cita2 camnih...lagi nak p hadap kat wayang tuh..apa celup??


Chow!!



8 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

cerita ni ada sarikata tak? sebab saya tak fasih bahasa rempit.keh keh~~

syawalsimpsons said... [Jawab balik]

ala teringin gak nak tengok...mmmm...nak ajak en asbeen la g...

NM02 said... [Jawab balik]

adik akak tgk citer ni kelakar giler katanya

nak tgk gak.. tapi entah le bile

chichi said... [Jawab balik]

kalau mcm tu malas la nak tengok kat wayang..tunggu kua kat tv jer la...heheheh

Cik Azizah said... [Jawab balik]

wah tak best ke...ingat nak p tengok gak movie ni..ngeee

wanbu said... [Jawab balik]

tak berkesempatan nak tengok la...

rasa kena tunggu tayang kat TV je gamaknya hehe.. :P

khairul said... [Jawab balik]

abg tunggu kt astro 1st jer kot