Friday, September 2, 2011

Jumaat

4 Syawal

Orang lain masih lagi bercuti yg aku nih pulak pagi2 dah tercongok kat opis...nasib baik ari jumaat minggu lepas aku dah mintak kunci kat akak opis nih...persediaan awal la katakan...

Opis sebelah aku nengok gelap jer...nih yg parah nih bila aku sorg jer kan opis..memang ada harapan la aku cabut awal jugak ari nih...hehe

Pasal raya, nanti aku update....gamba2 suma save dalam laptop daddy..tp yg dalam pesbuk dah upload...memandangkan aku nih xda pesbuk, klu nak add sila add my daddy..

Ehhh...ekon belakang nih buat hal pulak dah...tetiba mati...semacam jer aku rasa dah nih..

Chow!


[boleh ker update macam nih? kira halal la eh..]



1 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

jangan pandang blakang Ayung !