Saturday, December 31, 2011

Family Holiday 2011 - Ilham Resort, PD (Part 3)

Kisah last day kat Ilham nih...

Pagi cam biasa...turn adik2 aku pulak bekfes...ngam2 utk 6org jer kan..adik aku & family baru kira 4 org..bagi jugak la kat lagi 2 org adik aku tuh yg kuat makan tuh...




Aku xtau apa yg dorg makan utk bekfes nih..hehe, licin jer aku nengok meja dorg..sama ada dorg dah selesai makan baru ambek gmba, ataupun buffet bekfes pagi nih x banyak pilihan...hehe..Atau pun sbb dorg ambek meja bulat tuh yg xnmpak meja dorg berisi..atau pun kedua2 nya sekali, pilihan di tangan anda..hehe

Pas bekfes, sambung balik aktiviti mandi manda dalam kolam...xyah la nak upload lagi gmbo tuh suma kan...bia aku smbung ngan aktiviti penutup jer pulak..

Sebelum cek-out, ada la sessi bekumpul semua anak beranak...last day,memang dah plan nak pakai kuning...kuning bukan sebarang kuning, kuning jersi n9 tuh..hehe




Ucapan alu-aluan dr pengerusi majlis merangkap big boss dalam majlis penutup nih...hehe



Puan Seketari merangkap penasihat duk tepi jer....aiyooo, muka xdak mekap



Nih pulak kat bawah dah...buat bincang petang pulak utk piala sumbangsih januari nih..chewahh..hehe




Dak ayiz nih dia nih jenis suka buat ikut sedap dia jer..ehhe, bejalan kehulur ke hilir je keja nya..bila di di dukung kang, stat la dia mengamuk..jadi lebih afdal, nengok jer dia dr jauh..hehe



Kan udah ku bilang, hehe..



My family - nih la keluarga aku...Aku ada seorg ibu, seorang ayah & jugak 4 org adik lelaki



Adik badik aku



Nih la semua ahli keluarga yg terkini..mungkin tahun depan akan betambah lagi 2..hehe


Alhamdulillah, selesai sudah family holiday tahun nih..jumpa pulak tahun depan...insyaAllah..


Chow!!

3 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

semangat hobin nih..hapy new year ya Ayung

Tihara said... [Jawab balik]

best nye ada family gathering macam ni :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Jawab balik]

gile tough Ayung nye...hahahaha