Monday, January 9, 2012

Silent

1. Bukan menyepi kan diri, tapi sedang berusaha sedaya mungkin untuk menyibukkan diri..tapi, masalah nya payah betul nak buat2 sebok..ada jer yg jadi penyebok...

2. Sebok nak carik keja lain, jadi tepaksa keep in silent seketika....minggu lepas jerk, minggu nih insyaAllah akan berusaha sedaya mungkin nak update belog nih..

3. Sebok jugak bangun pagi2 nak siap kan anak buah p tadika...jadi babby sitter jerk sepanjang minggu lepas, tukang antar tukang ambek dia balik tadika..

4. Minggu lepas dapat interbiu private company...dalam eklan tulis nak pakai admin, tp bila p dorg nak guna logistik plak dah...cisdel betul!

5. Cuaca skang panas betul kan...semban start dari tahun baru belum ujan2 lagi...

6. Ada banyak cita sebenarnya..nanti la aku update satu2...kang update suma xlarat pulak korg nak baca kan..

7. Tengah tunggu spesel adiah katanya..hehe, dr abg khairul owner belog gilamodified.com

8. Tahun 2012 umur betambah lagi setahun...aiyooo..

9. nak mintak sori kat korg, rajin betul korg update...tapi, bukan suma entry aku dapat komen...tiap2 ari bukan gugel reader..suma lebih 200++ yg perlu di baca...

10. Cukup la 10 point jerk kali nih..Nanti ketemu lagi yaaa...


Chow!!


7 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

haha no 7 yer...tungguuuu

Kathy Tuah said... [Jawab balik]

sy pun kurang rajin updated blog skrg..x tau kenapa T_T

Eema Eshya said... [Jawab balik]

kak ayungggggggggggggggg!!!!

eB ezrin said... [Jawab balik]

betol la, pns sgt kan? hu3

Ardini Humaira said... [Jawab balik]

dni sebok jadi surirumah hehehehe

Dalila Hamid said... [Jawab balik]

kadang2 tak ada adea nk menaip apa..hhee

artfever said... [Jawab balik]

aku pun nak tumpang nyibuk kat sini...haha...anyway nice blog...