Friday, February 24, 2012

Makan


Gamba di ambek dari ~~entry nih~~


Aku yg beno nya xtau pun apa nama mee nih...Mee gemok dalam kuali kecik kot...aku lupa..hehe..nih time aku makan kat food court mid valley ngan adik aku..aku mencarik mee sizzling konon nya kat food court tuh....sekali x jumpa pulak...hehe, padahal....time dah abis makan...jalan kat area sebelah dinding, baru la jumpa mee sizzling tuh...

Mee geomok nih sebelum aku makan...punya la beselera x terkata....xsabar nak nyuap...bila dah suap...haaa, hambekk...baru ko tau langit tuh tinggi ke rendah..haha, bukan la nak kata xsedap...tapi, kureng la bagi tekak aku....dan jugak bila makan mee nih terasa macam cepat kenyang...sbb mee nih gemok2 kot..

Sapa lagi yg penah makan mee nih?


Kuew tiaw kantonis ker kuew tiaw kicap masak kantonis?


Nih pulak adik aku yg order...konon nya nak diet la kan...xnak makan nasik....sekalu ko...bila makan...tawaq abih....hehe, dah letak cili jeruk pun masih kureng jugak...

Dasar tekak original n9..kalau x podeh...xsodap..hehe

Cer cita kalau pegi midvalley tuh, makan apa yg best?
Any idea bebeh?

Aku siyezzz la kan....selama beberapa kali aku pegi nih...aku x jumpa lagi apa yg best kat sana....Mungkin sbb aku nih memilih makan sgt kot....


Chow!!

2 orang yang nak merapu jugak!:

~diAhOntHeblOg~ said... [Jawab balik]

mee gemok tu sedap goreng je..kalo kuah2 kureng sket..

Cik Bambam said... [Jawab balik]

pic bwh tuh mcm kuey teow ladna jek eh?