Friday, April 20, 2012

Free sampel Laurier sapa nak?

Dapat 1 pesbuk site nih yg nak bagi free sampel Laurier...for ladies only okeh! Dapat tau pasal free bendalah nih pun sebab ada iklan kat blog...klik2 sekali buleh dapat sampel pulak...

Sapa yg x suka barang free oiiihhh..

Nak jugak?
Cer ikut macam kat bawah nih...

1. Mula2 klik LIKE kat ~~pesbuk Laurier~~

2. Pastuh carik apllication macam gamba kat bawah nih kat wall dorg...nak senang klik sini-->> https://apps.facebook.com/kaolaurierregnwin/?pg=reg



3. Pastuh pulak...terus la ke application dorg!



4. Kemudian...isi la segala detail yg di perlukan! Jgn lupa tekan SUBMIT...kalau x tekan submit, maka tiada la guna nya....



5. Siap! Tunggu la bila korg punya sampel tuh buleh sampai...hehe, aku pun baru jer mintak semalam! Rasa cam nak buat nama mummy lak pasnih..haha

Apa tunggu lagi?
Opis block pesbuk?
Bookmark page nih then buleh buat kat umah dah...hehe
Barang free sapa xnak kan...



Chow!!



2 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

akak tak tau bila nak piyed ni...nak wat koleksi jelah boleh...hehehe

khairul said... [Jawab balik]

abg punya sampel bila nk sampai ki ki ki