Tuesday, April 17, 2012

Cara nak follow up comments

Macam yg aku dah kasi tau kat ~~entry nih~~ Kalau guna kotak komen yg baru yg jenis pop-up window nih...udah xda lagi kotak yg kita buleh tick untuk follow up komen2 yg lain....

Secara tiba2....tetiba buleh pulak nak subscribe komen2 lain yg turun sama mengkomen kat entry yg sama korg komen....ewaahhhh, berapa banyak komen daaa...

Cara nya mudah sangatttt!!!



Tick kan jer ada kotak kecik bawah email tuh...
Alorr....kot payah beno, buat cam gmba kat atas jer!

Mudahhh kan...hehe~~~
Nih nama nya tutorial budak tadika....Sonang sangat!


Chow!!


5 orang yang nak merapu jugak!:

Sherwieyna Muzzawer said... [Jawab balik]

salam kenal. i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

nadia arrumaisha said... [Jawab balik]

ok sekarang sudah tahu......so kita boleh terus berbalas komen...

CikPuan Azizah said... [Jawab balik]

oo yeker.. baru tahu.. sadisnya.. haha