Tuesday, June 26, 2012

Beralih arah

Last week, tetiap ari aku try bukak akaun nuffnang....paraaahhhh! Bila aku try bukak next day pun gitu jugak...next day lagi pun gitu jugak....dan next...dan next...dan next lagi.....

Sehinggakan sampai ari ahad pun masih lagi CANNOT....ishhh,,nih boleh meningkatkan amarah yang x sudah nih...



Sampai kan ujung minggu lepas...try punya try....still xmau gak deh! Last2...aku pikir untuk terus beralih arah la....HAHA....

Jadi nya aku memilih untuk betukar kepada yg nih...



Tadaaa....

Bila dah diletakkan kat blog...akan jadi begini.....



I dah pakai advertlets la pulak okeh! hehe...

Chow!!


1 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

apa yg best ttg advertlets ni Ayung ?