Monday, June 18, 2012

Cuti

Dekat sebulan kot belog nih x berupdate kan...hehe..

Masa sangat2 mencemburui haku...hampir langsung tiada kesempatan nak update belog nih..Ahhh...itu suma alasan..hehe

Bukan lah maksud nya owner belog nih p bercuti ke hapa ker kan..haha, bukan jugak sbb owner belog nih konon2 nya langsung xdak masa senggang nak update...gila bz bunyik nya...

Yg benor nya, penyakit malas dah datang...tuh la satu2 nya penyakit yg memang setakat nih xda ubat...kann...kan...kan....

Aku nak inpom nih...hari nih nesmilan cuti..hehe, hip hip horeyyy... sempena dengan israk mikraj semalam..

Soo...selama bekeja yer korg2 suma... =)

Dan jugak...

Selamat hari bapa buat my daddy dan jugak suma bapa2 semalaysia... & salam israk mikraj buat semua umat islam..





Sumber gamba : gugel ajer



[aku memang suka buat entry tangguh2 nih kan..haha, ado den kesah?]


Chow!!


2 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

patut ab terasa rindu sgt2

nadia arrumaisha said... [Jawab balik]

ayung ayung ayung.....bila mau update