Friday, March 15, 2013

D'one steak house, BB Bangi

Tekak dah beralih arah..kekadang nak gak merasa makan ala2 omputih..padahal dah tau tekak nih tradisional..

Dah lama kot teringin nak try kat sini...tapi, tiap kali ke Bangi...kedai lain jugak la yg aku pilih...haha, sabar jerrrr la ngan tekak aku nih..

Menu yg di try pada hari tersebut..


Chicken chop = RM 8 ++ tapi below RM 10 (exactly price aku xingat..hehe)
Rasa = Sedap, nampak macam sikit...tapi, at last penat jugak la nak habiskan...


Mix chop = RM 10 ++ tapi below RM 15 (exactly price aku xingat jugak..hehe)
Rasa = pun sedap...

Landmark: Kalau jumpa taman tasik cempaka, trafic light..menghala ke Wisma KLIA kat dalam tuh,haaa...dah dekat dah tuh, melilau kan la mata korg mencarik kedai nih..

Yg aku tengok, bila orang datang makan kat sini...dorg order yg jenis sizling punya ciken cop...sekali smpai, berasap satu kedai kooo....hah, pasnih kena try yg tuh pulak..

Harga: Reasonable..berbaloi, xla mahal sangat!

Sila kan mencuba..


Chow!!



4 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

nasib baik akak orang kampung...lalala

wanbu said... [Jawab balik]

klu nak makan western kedai Sharifah seksyen 7 pun ok gak... tp nsblah mgkn order akan smp lambat hehe..

Sheikh Papa-NtiQ said... [Jawab balik]

alamak nak kene terjah nih sbb akak ipar duk sana gak. harga pun murah je nampak

Mama HannahHakimHayfa said... [Jawab balik]

kalo bab makan2 ni..cepat ajer nak mengomen...best nih kalo dapat masuk tekak yang tengah lapo nih....hehe