Wednesday, March 13, 2013

Klebang Ori Coconut Shake

Edisi ke melaka lagi...hamboi, nampak gaya nya sebulan sekali ke Melaka pulak dah..haha

Tujuannya udah tentula nak mencarik Klebang Ori Coconut Shake..Yg nih baru dapat jumpa yg ori punya...

Yg aku try masa kat sini dulu, nak kata xori pun xjugak...sbb aku tgk dorg mmg buat dari ayor kelapa, masuk askim vanilla then blend...gituuuu...Tp, mungkin kawwww nya kureng...

Bila rasa tang yg nih...perghh, nimat betul rasanya....Tp, kali nih time aku pegi cuaca xpanas terik...sesedap rasa jer cuaca...i like!


Harga utk secawan
Biasa = RM 2.50


Landmark kedai nih, senang sangat....nampak stesen minyak jenama esso kat belah kiri menghala ke Melaka dari Pantai Klebang...haaa, dah xjauh dah...nampak jer esso boleh la dah parking kenderaan korang...cntekkk!

Nih zon utk tapau...hehe, zon utk minum situ sambil boleh bla..bla...bla...makan suma kat belah bkang yer...

Time dah tapau utk ayor nih, time tuh la pulak ada perut yg berbunyi lagu metallica....kena la jugak p bkang utk tapau apa yg patut...

Org memang ramai...yg aku g nih ari ahad...Sori, xsnap pulak keadaan gamba kat kedai yg ramai sangat org tuh...maklumla, time nih hanya bawa kamera henset jer...

Sekian, sila la mencuba..

Pasnih kalau ke Melaka nak try kuih keria pulak...Dorang punya banner, menggugat keimanan betul..hehe, dah la time aku p nih, tutup la pulak...


Chow!!


5 orang yang nak merapu jugak!:

NM03 said... [Jawab balik]

masa kami pegi, tutup sebab jumaat. tapi bukak balik lepas solat jumaat.. tapi masa tu dah kena beredar dari melaka kekdahnya. next time!

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

sampai hati...p melaka tak ajak...sobss sobss...

lizz said... [Jawab balik]

waa kemain beratur org nak beli coconut shake tu...sedapnyer tetiba teringin lak nak minum coconut shake...

Anonymous said... [Jawab balik]

G melaka bukan nk ajk.....

Sheikh Papa-NtiQ said... [Jawab balik]

puas mencarik tiap kali pegi melaka tapi tak jumpa laaa....nak kene semayang hajat nih