Friday, May 10, 2013

Cendol Bakar @ Rembau

Ingat cendol bakar yg pemes kat tanjung karang sana tuh?

Okeh, kat area n9 nih pun ada sebenarnya...Agaknya nih kira dorg punya main ker sub2 dorg jer....aku pun xpasti...

Malas cerita panjang...



Antara jenis2 cendol yang dorg ada....Dari segi harga nampak mcam mahal cikit kan situ kan....Tapi, bila korg order dan tengok sendiri isi2 yang ada dalam cendol tuh, kira berbaloi la jugak kot...



Tempat nak buat pesanan...Kat sini kalau warga OKU dan fakir miskin dapat makan cendol secara percuma...xtau la yang kat tanjung karang sana camnih ke x..



Environment dalam kedai...biasa2 jer, dah namanya kedai tepi jalan jer kan..



This is how the condol's looks like..hehe, sedaaaapppp...aku syak time aku makan cendol aku nih, bekas nih bocor pun...cepat pulak abisnya...=)



Budak nih nak jugak enterpem..hehe, macam dah lama rasanya xmasukkan gamba dia kat sini...mana x lamanya, update pun maleh kan..kata aku bermonolog sendiri..



Tagline dorg!

Okeh, pada sesap yang berminat nak menterai cendol bakar tapi made in n9 punya nih, sila ke rembau...menuju ke pekan rembau punya traffic light, terus lagi...sampai la nampak kedai nih tepi jalan jer...

Sure nmpak, dan xsesat punya..
InsyaAllah..


Chow!



2 orang yang nak merapu jugak!:

Minda Kronik said... [Jawab balik]

WOw... saya kalau pergi rumah kawan di rembau,selalu makan cendol dekat tepi sungai tu... tak pernah jumpa pula kedai ni... nak kena rasa ni..hihihi

cplud miera said... [Jawab balik]

wah sedap menarik tertarik! huhu