Saturday, May 15, 2010

broga HILL dalam iman

aku dh planning baik punya pagi ni..nak g panjat bukit broga lagi, semalam dh beriya ckp ngn c debab pastuh dia siap ckp tuh suh aku kejutkan dia pagi ni.....

sampai jer ketibaan pagi ni, aku dh bangun..siap2 solat suma, aku kasi gegar ngn c debab...cehhhh, ko x nk bangun yer.....hishhhh, smpai nk kuar dh ank tekak aku ni kasi jeritan paradigma kt c debab..tp x bangun2 jugak deh...adakah dia telah pergi teeeetttttttttttt........hisssh, merapu la aku ni..hehe

sudah nya aku on pc, main game lagi bagus....hihi, skang aku tengah ketagih game nightclub city kat fb...cemana nk men bndalah tu, korg kena t0rai dulu baru tau...best wOO...

1 lagi game yg aku tengah duk t0rai ni, game masak2..hehe, nk masak kat dapur punya la mls...so aku masak2 kat game cafe world je la...hehe



ok...lagi game aku nk torai sesangat game mafia wars...dulu dh ramai mber invited aku tp suma aku ingnore je....(ceh, budjet fofular la tuh,hihi)....tu dulu punya cita....skang, aku yg beriya balik suh org tu add aku balik.... aku nk join jugak..hehe, nti aku nk join dr sorg mber..(a.farid), hehe.....aku nk join dr wall dia jer...hik3...xkira, nak men jugakkkkk.....

w00kkkeeehh....aku dh siap tukar lagu baru utk club aku, aku dh siap masak menu lain utk ayung corner....sekarang adalah masa yg di nantikan, aku nk smbung tdo balikkkkk......hissshh, broga HILL dalam iman la nmpak nya.......huhuhuhuh.....

2 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

1.nightclub city tu camno? asal aku tgk wall ko bnyk game tu je????

2.add aku kat cafe world.

3.mission den pagi tadi fail! huhu... eden torai next time..

AYuNG said... [Jawab balik]

aku pun nk jwb cm tu gak la...

1. Nightclub city tu cm cafe world gak..

2. Nti aku add..

3. Padan muk0..haha