Wednesday, May 5, 2010

thanx 2 puan ayu.pidaus

setelah agak seminggu jugak aku study pasal tetuan nuffnang, akhirnya aku give up....dan telah menyerahkan tugas untuk masukkan tetuan nuffnang ke bel0g ini aku agihkan pada puan ayu.pidaus....

xsmpai 5menet pun, puan ayu.pidaus dh pun masukkan iklan tetuan nuffnang ke dlm bel0g ini...aku xtau cemana dia buat...puas aku nuntut ilmu tu, xbjaya....dan bila aku agihkan pada puan ayu.pidaus..ternyata ko sungguh expert beb bab2 ni...hak3, aku ni buta it ckit a.k.a pemalas.....hihi....

sekarang, bel0g ini dh ad0 logo tetuan nuffnang...

thanx beb!!

1 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

no problem... janji wekend ni jadi.. haha...