Tuesday, February 8, 2011

Tolong LIKE gamba utk Contest boleh???

**STICKY POST**

Salam suma...

Jari ini menggedik lagik nak join kontes...

Aku pasti korg suma PASTI ada akaun pesbuk kan...hehe
Nak mintak tolong nih...

Tolong LIKE gamba yang macam kat bawah nih yer.. (carik yg serupa macam nih tau...)

Cara2 nak LIKE senang jer...

1. Memula kena LIKE Butik Pinkku FB
2. Dah LIKE, pegi ke Photo Album Contest: Momment to Remember
3. Carik gamba macam kat atas tuh...xpun, klik link nih...TOLONG LIKE GAMBA NIH YER
4. Dah LIKE....aku nk ucapkan mocehhhh bebanyak..leb u all la....:)

TARIKH TUTUP UNDIAN: 8 FEB 2011

Plzzzzz.....LIKE my photo....:)



11 orang yang nak merapu jugak!:

Myaby said... [Jawab balik]

dah laike!!!!

gudluck ayung.

:))

Cikgu Fikri said... [Jawab balik]

alamak...

fiq tak der fb lah...
sorry... :)

AYuNG said... [Jawab balik]

@cikgu fikri
okeh2, xpa...:)

azmi_maz85 said... [Jawab balik]

nasib baik pic tu den yg tlg amikan, kalau x muko den mesti ado kek dlm tu gak.

AYuNG said... [Jawab balik]

@azmi_maz85
hahaha...perasaN.....

Nurul Afifah Addnan said... [Jawab balik]

going to like..huhu..xley right click lar..

salam..bw n follow..