Wednesday, February 16, 2011

Si anon yg petama komen....

Pelik eh....

Memula aku rasa ganjil gak...
Tetiba ada si anon masuk komen...
Pastuh tetiba komen kat entry yg lama gilak lak tuh....
Entry bulan 7 last year..
Kira lama la tuh kan...

Aku pun juz approved jer la apa yg si anon tuh komen...
Ingatkan xda apa2 la...

Lagi pun, memang dah tetulis kat kotak komen haku tuh...
Sapa2 nak kritik, aku publish jer suma...
Sapa yg xpenah komen, Xtau la kot...
Kan..kan...kan...hehe

Eh...dh melalut...

Si anon tuh, siap bagi link kat komen dia tuh...
Aku pun klik la...
Mana tau terus ker belog dia ker..
Ker terus ker email dia ker...
Ker nak bagi aku duit pree ker...
Haraaammmm....

Nak tau link apa yg si anon tuh bagi kat aku sebenarnya??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Aaahhhhhh...malu la nak cakap.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Nak tau gak ker??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Okeh2, aku kasi tau...
tapi....jangan gelak kan aku ehhh.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ada ker patut..
Si anon tuh bagi aku link website porno???
Ada muka gersang ker haku nih????
Tetiba jer kan....
.

:: tengok..tengok....tarikh ngan time tuh, memang time ni la...xsyak lagik! ::


Hahahahahaha....


Hah....jangan pulak korg search kat gugel link apa yg si anon nih bagi...
Hahaha, xpecaya la tuh....
Ke....korg nk bukti yg terang dh nyata...
Hiisshhh...x baekkk la....:D

16 orang yang nak merapu jugak!:

Cik Azizah said... [Jawab balik]

hahahaha....kelakar giler...

ingat sangap ke ape...lalalala

good_boy said... [Jawab balik]

ahahaha..saba je la...typo dgn sengaje 2..hehe

gdiamy1 said... [Jawab balik]

aper nie ayung...xfhm la......

Wafiy Suzly said... [Jawab balik]

ce kasi link ce ce..ahaha..gurau2 aje..

mommylavender said... [Jawab balik]

haha~ sape la yg kuwang asam jawa n terlebih garam tu kan?????

mommylavender said... [Jawab balik]

haha~ sape la yg kuwang asam jawa n terlebih garam tu kan?????

admin@thebloggersquare.com said... [Jawab balik]

Haha.. merapu itu best! kelakar giler...lolz

nuriz said... [Jawab balik]

entah entah ni spam je kot, atau pun dia ni secret admire hehehe

Puan Kutu said... [Jawab balik]

Fan Ayung tu..Dia malu n cakap.hoho..

Puan Kutu said... [Jawab balik]

Fan Ayung tu..Dia malu n cakap.hoho..

pak long said... [Jawab balik]

salam...
anon tu nak gurau kot...hehehe
tu namanya gurau 18 sx ganaz

sahromnasrudin said... [Jawab balik]

HUHUHUH..sy banyak kali terkena..sy delete je hehehee

Awan Biru said... [Jawab balik]

Alamak... sapalah yang sangap tuh ya?

chii said... [Jawab balik]

lerr..chii igtkan anom tu nama kwn ayung..adeih..mmg tertipu sungguh

saiful said... [Jawab balik]

pendek je komen dia tapi ada maksud yg tersembunyi,haha

Pusat Usahawan MARA Negeri Sembilan said... [Jawab balik]

hua hua hua hua... takpe la tu, nama pun tak keluar kan....

jangan terpengaruh sudah...