Wednesday, February 23, 2011

sapa pasan benda nih dh betukar???

Geng2 sB...
korg pasan x gmba banner dah betukar??

Dapat maklumat dari nesclo ais (salah sorg mod kat sB) ..."imageshack domain dia down ayung.." OOhhh...patut ler.....

Tapi kan, apa bendalah nya imageshack domain tuh....hehehe
Aku bukan paham sangat pun...
OOhhhhh... jerr lebihhh.....

Xpa2...aku pasti, pihak admin syoknyerBlogging akan menyetelkan bendalah nih...

Jom ramai2 pakat join syoknyerBlogging (klik link tuh)
memang syokkkkkk abizzzz la....
ngeee~~~ :D



10 orang yang nak merapu jugak!:

C.I.N.T.A said... [Jawab balik]

haah cinta punye pun jd macam ni gak.. kenapa erk... kat kak fiza (salah sorang blogger dalam SB) pun jd mcm ni

Awan Biru said... [Jawab balik]

Harap-harap, masalah ni cepatlah disettlekan. Tak coollah katak tuh.

HEROICzero said... [Jawab balik]

hehe ramai org background dah jadi katak! =)

Orang Kampung said... [Jawab balik]

kat forum satu lgi.. lagi byk jdi cmtu.. apa yg aku tau.. semua gmbr dri imageshack.us.. ntah apa msalah la ng web tu.. huhu. kt blog aku pn byk.. ada 3..hihi

mirA_syuK 9088 said... [Jawab balik]

ha ah....btul2..pg td bkak tetbe kuar cm 2..dh semak blog...huhuhu...ingatkn sy sowg je..hu3..thanx 4 da info ye sis..:)

mommylavender said... [Jawab balik]

haha` mommy pun kena,sbb kite amik url kat imageshark kan ayung...mommy dah tukar url len lak bru ok

cikmOt said... [Jawab balik]

kalu ayung nak tahu...blog anon lagi banyak katak puru ni...hehehe...

chii said... [Jawab balik]

bukan takat SB je..smua pic yg gunakan imageshack..jd katak dlm ais gak

amy said... [Jawab balik]

baru perasan ayung..kekeke..ingat lmbg baru SB tdi..kekekeke

Warna Warni Kehidupan said... [Jawab balik]

sudah tukar kah, hehe ingatkan PC ku yang bermasalah..dah tukar pun..