Wednesday, March 23, 2011

Cakap-cakap..cuti

Semalam, balik keja lewat...sebelum balik keja, ada la member nih tanya aku..

Member: Na, dengar ko nak tunang eh?

Aku: Haaaa??? Tekezut dengar cam na dia boleh dengar2 cam tuh....

Member: Betul2 la na...

Aku: Xla, aku nak kawen la....hahaha

Tetiba pulak dia tuh boleh dengar aku nak tunang....kompius jugak aku..hehe, bila time pulak aku ada kecoh2 kan pasal tuh....nih suma mesti pasal kes aku nak cuti 2 ari minggu nih...hehe, pastuh bos pulak dapat tengok dr sistem, daddy aku pun cuti minggu nih...membuatkan spekulasi begini terjadi...haha, tergelak aku dalam hati....

Ari tuh bos pun ada tnya aku...

Bos: Na, ni bapak awak nak cuti 3 ari minggu nih pesal?

Aku: Mana sy tau.....smbil buat muka blurr, apa kes tetiba dia nih cek cuti bapak aku..

Bos: Awak xnak cuti ker?

Aku: Cuti...sok sy apply...tapi, xda makna nya sok aku apply...alang2 dia dh tau aku cuti tuh, sepantas kilat aku apply time tuh jugak..nak tau sangat aku cuti kan..hehe

Bos: Cuti nak p mana? Ohh...awak nak p selebret buzday yer....

Aku: Mana ada....sy nak kawen la....haha

Ohhhhhh...mungkin tu la punca nya kot...terus tersebar cakap aku nak tunang pulak dah kat member opis...ehhh, kalau aku cakap nak kawen pun, xda salah nya kot...hehe, mana tau..cakap2 nih kan 1 doa....hehe, desperate sangat x bunyik ayat aku nih...kih3...

Out.
Nak p klinik ambik MC...haha..


6 orang yang nak merapu jugak!:

cikmOt said... [Jawab balik]

yeye...ayung nak kawin....
:P

Puan Kutu said... [Jawab balik]

betultu kata2 satu doa Ayung..Amin..mudah2an dipercepatkan.hehe..

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

Amin..... kata-kata itu doa, semoga cepat2 ayung dipertemukan jodoh...

yatie Awang said... [Jawab balik]

somoga cepat2lah kawen....nampak dah tak sabar tu huhu....

mommylavender said... [Jawab balik]

kate2 tu doa.....jodoh terbaik ayung semoga di kurnia seorang suami yang baik budi sopan pekerti...pada agama n keluarga