Monday, March 28, 2011

Eklan sebentar..

Huaaaahhhh.....

Berpinar mata aku nengok ada 6rat lebih update dari belog2 yg aku folo pagi tadi.....adoiiii, sangat banyak utk buat bw... Sapa2 yg sudi singgah sepanjang aku xdak nih, mocehh bebanyak yer....akan aku usahakan ke belog2 korg suma balik...hehe, terima kasih jugak sbb sudi komen mengkomen kat belog yg xbetuan sepanjang 3 4 ari nih...

Sapa yg harap ole2 dari bukit tinggi, terus terang aku katakan, mmg xdo..hehe, bukan x ingat ngan korg2 suma...kang kalau aku beli setakat 2 3 jer kang...yg lain ada yg terasa....so baik xyah beli kan..hehe, dalam erti kata lain...kedekotttt kot...haha

Pasnih.....aku mulakan cita sepanjang aku kat sana yer...harap besabar menunggu..hehe, aku xkan masuk kan suma gamba yg aku ambek kat sana....lain2 gmba, ada kat pesbuk daddy..pesbuk haku, nan hado...maleh nak upload...

Last...thanx a lot pada geng syoknyerBlogging sbb wish buzday aku yg lepas...dan jugak pada sesapa yg wish, mocehhhhh sesangat....jasamu di kenang..hehe...amin di atas segala doa korg!

Psssstttt....Adeeehhhh, penat x ilang lagi...mata pun masih mengantok lagi nih!

7 orang yang nak merapu jugak!:

auctions said... [Jawab balik]

dh lama xkomen blog ayung nie....sibuk..xdpt nk jengah blog member2....

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

ayung....please cerita and upload gambr manyak2 yep..... xsabau nih

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

cepat ayung citer and upload gambor yep

Puan Kutu said... [Jawab balik]

Keke sabo ayung,rest dulu..nti update pic banyak2..hal ole2 tu tau dh,tak kesah pun takde.haha..

mommylavender said... [Jawab balik]

cepat update gambo tu..tak sabo nak nengok ayung bercoty~hee

Myaby said... [Jawab balik]

eh ayung. flight saya petang. kekekekekeke.

pegi je brekfast tp x betembung kot.

haha. kelakar lah! tau bole jumpe kannnnnnnnnnnnnnn

Faztee Danisha said... [Jawab balik]

WA BEST YE JLN2..ape yg mnrik snae ek..nt stori ye..ngah fkir gk nk jln2 either padang or bandung..tunggu stori dr kamu la dulu