Wednesday, March 23, 2011

Time untuk packing!

Passport siap! Tiket flight siap! Tukar duit sana, siap! Mummy cakap bawak duit 4juta tuh..haha, bunyik jer banyak....tp, convert duit sini...jadi sikit jer...korg kira la sndri....

Tinggal nak kemas baju bajan jer....xbawak banyak pun...sbb nak p 3hari 2 malam jer pun....Bila dah siap2 kemas tadi, bawak turun beg tunjuk kan daddy...Daddy cakap, banyak tuh jer baju ko? Besar tuh jer beg ko? Lantas aku menjawab, cukup la...bukan nak pegi lama pun...hehe

Kalau dah kena bawak passport, destinasi nya pasti la ke obersi...tp, xla obersi mana pun....hehe, destinasi pilihan...sok pagi aku bagi tau yer...hehe

Sesungguhnya...aku terlampau excited yg teramat sangat dah nih! Xsabar nak p jenjalan dah..1st time dapat naik belon...huhu, cmna la rasanya sok...harap2 suma nya ok...

siap ada label lagik gmba nih..hehe

Nih jer yg aku bawak..hehe, dalam beg baju aku tuh...dalam tuh la baju nya, dalam tuh la suar nya...dalam tuh la tudung2 nya...dalam tuh jugak la segala bedak2...lotion motion..suma duk sumbat dalam tuh jer...ha, sonang! muat pun suma dalam tuh...

Henbeg tuh, harus la ada secalit alat2 utk conteng muka..hehe, kamera pun harus ada...senang jugak ada henbeg besar2 nih, suma duk sumbat dalam tuh jugak...

Telekong...harus bawak, x kira mana kita ada...solat jangan lupa....<-----ayat khas di tujukan buat diri sendiri..kih2....Cardigan tuh pun penting jugak...nanti kang klu sejuk, xda sapa yg boleh panas kan kau ayung oiii....ko angkut jer la cardigan ko sndri..hehe lagik....Bantal tuh pun harus ada...hehe, selalu kalau pegi mana2 aku angkut bantal tulang..tp, kali nih..pegi dengan menaiki pengangkutan awam, aku angkut bantal bear nih jer la...

Sbb apa banyak sgt hehe dalam entry aku nih?? Hehe lagik...adeh....:)

7 orang yang nak merapu jugak!:

kathy said... [Jawab balik]

nak g kuching ke??jangan lupa singgah kat serikin. pastu g makan mee kolok & jgn lupa tapau kek lapis sarawak dan ikan terubuk..heeee~

HEROICzero said... [Jawab balik]

hehe? teruja la tu. hey, safe trip =)

mommylavender said... [Jawab balik]

selamat bercoty ayung.....hati2 slalu sayang~hee

Orang Kampung said... [Jawab balik]

slmat jalan ayung..
smoga slmat..

Wafiy Suzly said... [Jawab balik]

belikan ole ole dari sana bole?haha