Wednesday, April 13, 2011

Teringin nak pandu uji Proton Exora?

Okeh...aku pun baru dapat tau pasal kita buleh pandu uji Exora nih pun dari belog kak Ceeramoon dalam entry dia yg nih

Lantas.........

Dah baca jer entry yang tuh terus register details kat http://www.allaboutexora.com/


Pagi tadi...ada org Proton call aku, suara macam bebudak jer @ muda remaja..aku ingat kan nama aku dah tepilih la utk pandu uji nih..hehe, sekali dia ada tnya beberapa soklan pulak kat aku bekenaan dengan keta mpv.... Ayat last yg paling aku ingat apa budak tuh cakap...

Kalau nama cik terpilih, nanti kita akan inpom cik melalui email...cik akan dijemput datang ke bla bla bla pada tarikh 22-24 April 2011 untuk program bersama proton bersama suami...

Haa??? suami??? sy kawen pun belum.....

Ehh...cik x kawen lagi eh? maaf kan saya..hihi...


Adoii....aku rasa time aku register tuh mmg aku dh tick I'M SINGLE apa...hihi, Ishhh..kalau la aku tepilih..nanti aku bawak mummy & daddy ronda2 naik keta Exora..pastuh, kalau bekenan...aku suh daddy angkat selai...haha, macam beli ikan kat pasar lak bunyi nya kan...maklum ler, ujung tahun nih mgkin nak ronda2 ganu/kelate..nak beli piuk belanga utk kenduri kan..haha

Kalau korg jugak teringin nak cuba nasib, klik http://www.allaboutexora.com/ untuk register..

Mana tau rezeki masing2 kan..hihi..


12 orang yang nak merapu jugak!:

mommylavender said... [Jawab balik]

wahhhhhh~ kenduri ape tuuuu?~hee..sampai pi shoping piuk..

n3scaf3_ais said... [Jawab balik]

ronda2 je ke??ingat dapat bawak balik sehelai...hehehe(macam beli kain)

Pengumpul Gambar Awek Bertudung-!!!

al-lavendari said... [Jawab balik]

uncle pun teringin nak cuba uji pandu .. setakat ini dok tengok jer !

yatie Awang said... [Jawab balik]

wah..nak pandu exzora...pinjam je yg kekawan punya sudah la....hahaha....tak pe tak pe...nanti akak bagi pinjam....akak pergi beli dulu ye huhu

AYuNG said... [Jawab balik]

@mommylavender
hehe~~~:) piuk xckup..tuh nk p soping tuh..

@n3scaf3_ais
nak bawak balik selai??? buleh2....kena bayar ler rega keta tuh..kih2

@al-lavendari
register la kat c2 pakngah...kot2 betuah ker...:)

@yatie awang
yeahh....akak p beli yer, nanti ayung nak terai pandu uji yer :)

Puan Kutu said... [Jawab balik]

tak teringin pun nk pandu exora.dasar lesen simpan dlm muzium.haha..

faizal hashim said... [Jawab balik]

pandu je ker...x best la...x bleh dpt 1 ker.....huhu..sabar je la..

chii said... [Jawab balik]

nk try camne..lesen pun xde..nak bawa lgik la x reti..hadoii

alongxp said... [Jawab balik]

huh...klu sy ar die panggil wat test drive,sy stakat test drive je la... beli memang x la...
cik ayung,saya tag kamu nih...
http://kakicandid.com/blog/2011/04/14/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky-draw/

AYuNG said... [Jawab balik]

@puan kutu
lor...lesen simpan kat muzium ker? rugi2..hehe:D

@faizal hashim
boleh jer nk dapat 1...p usha kat proton, bayar ajer...ehhe, sabar jer la...:D

@chii
hehe...xpa2, p ambek lesen dulu pastuh pandu uji keta exora nih yer..:D

@alongxp
keh2, tuh la guna nya utk pandu uji, dapat gak menerai pandu keta tuh...:D

khairul said... [Jawab balik]

exora ada problem...tetiba enjin mati dekat traffic light