Saturday, April 9, 2011

Bloglist syazanazura!

Kena tag dengan tuan punya belog!
Jadi..harus la buat kan..hehe

Okeh, 1stly nak cita aku kenal nazu nih kat forum syoknyerBlogging..memula kenal dia nih ingat kan umo dia xla semuda yg di sangka kan..sbb dia banyak bg motivate kat dalam forum tuh..sekali bila dh tau, umo dia baru 17tahun..muda gila kan...duk belajar pulak kat Kolej Tuanku Jaafar (KTJ) kat Mantin bedekatan jugak la ngan umah aku..

Nazu nih comel la....aku penah tesempak ngan dia sekali...tapi, time tuh aku dalam keta tengah drive...bila aku pandang dia, aku terus teringat yg tuh nazu...see...ingatan aku kuat kan...padahal cuma kenal2 dalam alam maya jerh...hehe

Bercerita pasal belog nazu pulak...seperti yg korg nmpak header tuh...tuh header baru nazu...skang nih nmpak macam dah seronok nak masuk belog nazu...(xbemakna dulu belog nazu x best tau..hehe)..kira nya warna yg skang nazu gunakan lebih ceria...seceria di pagi hari.....keh2..

Apa yg pelu di tukar @ ditambah @ di kurangkan pada belog nazu?? Bagi ayung, skang nih pun dh cunnnnn apa...xyah tukar pa dah...hehe

Last...ayung pun xbapa arif sangat bab2 belog nih..hehe, masih stdy lagi kat belog2 yg menyediakan tutorial...klu ada salah silap apa yg ayung tulis, im soriiiii...(bak kata amir...) hehe...

Kog yg nak join bloglist syazanazura boleh klik kat sini

Thats all..

4 orang yang nak merapu jugak!:

syaza nazura. said... [Jawab balik]

haha, kat alam maya ni, nazu nampak macam dah tua je kan? :P itu yang bestnya pasal internet ni, bhahaha xD thank you join ayung :DD

AYuNG said... [Jawab balik]

@syaza nazura
hehe...idak ler nmpak tua...tp, matang...:D

@orang kampung
sila...sila...:D

Puan Kutu said... [Jawab balik]

dh lama la tak bukak sb ayung.blik dr kusus ari tu tros lupa password..haha