Saturday, April 9, 2011

Kita abaikan kisah budak malam tadi..

Hari nih dah pun masuk hari baru...yg semalam, bia kan belalu...pasal cita aku malam tadi, aku dah pun save as draft jer entry tuh..pada sapa yg komen, tQvm..siyezzz...aku masih hangat2 taik ayam lagi nih, hehe....aku rasa budak tuh mungkin budak sini jugak....xpa2, klau aku dapat budak tuh, mmg aku bagi penampar jer sedas...bia padan muka ko...mulut xda insurans....hehe

Hari nih, anniversary daddy ngan mummy yg ke 28 tahun...dah pun 28 tahun mengharungi hidup besama...aku x nak spoiled kan mood daddy hari nih...aku tau, daddy mussttiii kecewa lagi ngan budak malam tadi...xpa daddy, sok2 lusa dapat la tuh habuan budak tuh..haha..air yg tenang, jgn di sangka xda buaya...

Planning ari nih, aku nak bawak family g makan jer...bajet x bapa nak in semenjak 2 menjak nih...hehe, tuh jer la yg mampu aku buatkan utk family aku..


Berkongsi dengan tarikh yg sama jugak, bufday my anak buah....Nurhasnirah Binti Hafizuddin Azmi...yg ke setahun...dah pun setahun dak ira nih...ira, nanti balik beranang, ibu yung buat parti ehhh..hehe, acah jer...xda la buat kan parti pun, xbaik...nanti ira balik ibu yung bawak jenjalan yer...hehe


Daddy...walau apa pun yg jadi...u are my HERO!

4 orang yang nak merapu jugak!:

chii said... [Jawab balik]

ingtkan anak jepun mana la td..heheh..comel je..baru setahun eh..

pape pun..eppy besday kat budak kecik :d

yuyu said... [Jawab balik]

aku try search nama malaun tu. tapi takde yg sama mcm profile pic tu. ke dia dah tukar pic eh???

AYuNG said... [Jawab balik]

@chii
thanx chii..hehe:D

@a.khairul
tQ..:D

@yuyu
seperti yg dh di bg link kat twitter....amcm beb..kita carik nak...haha