Wednesday, April 6, 2011

Lafazkan cinta anda dengan stail cornetto

Copek....copek...

Sapa2 kat sini nak lafaz kan cinta dengan stail cornetto..p klik la kat mana2 yg patut..Ohh terharu....best kan nengok kat tb....ada ana raffali la nyanyikan lagu utk couple tuh...ada shiela amzah la dtg nyanyi kan utk couple yg lagi 1 tuh....

Dengki nih!!

Aku nih bukan nya apa...kekadang tuh berangan la jugak kot2 la pakwe (yg dedolu tuh) lafaz cinta...i leb u kat aku...xkira la ngan stail cornetto ker stail apa ker, x kesah, janji ado....

Tapi...haraaaappppppppp....

Kalau dedulu...manjang aku jer la yg duk lapaz i leb u tuh kat bekas tapperware...ehh, bukan i leb u kot...tapi, i cayang u..haha...yer la, konon nya..aku nih jer la yg mengidam2 kan bekas tuh kan...konon nya jugak, aku nih cannot alive kalau bekas tuh xdo...time tuh buleh la....

Skang...aku x kisah dah..bukan xkisah sngat...tapi kisah la jugak....

Kalau la 1 ari nanti tetiba akim & stacy dtg nyanyi kat tinga aku nih!!! Melompat2 aku wehhh....haha, aku nih minat bebenorrrr ngan stacy tuh...Opssss, telebih sudah....

Pastuh...tetiba pulak ada pakwe (admire) ker kat aku kan...Ohhh, terharu...pastuh bagi adiah bunga ros bedozen2...xyah pakai perfume dah, aku angkut jer p mana2 bunga ros tuh...kompom wangi....hehe

Ahhhh...sudahhh...sudaaaahhh...berangan dahh....

Tujuan utama aku nih, nak letak lagu Jahatnya Cinta - Akim&Stacy nih...best!!!!



Aku nih duk letak youtube video jer kat sini kan..haha, xda modal kot..

5 orang yang nak merapu jugak!:

Cik Azizah said... [Jawab balik]

lagu ni terbaik ayung!! jijah suka..suka..suka..

khairul said... [Jawab balik]

nanti abg blanja eskrem nak ?

Puan Kutu said... [Jawab balik]

blanja muni aiskrim plz..haha..

AYuNG said... [Jawab balik]

@cik azizah
yup...sangat setuju..hehe

@a.khairul
nak..nak..nak..hehe

@nuriz
hehe, kena p carik tuh...:D

@puan kutu
kot dekat, skang jugak ayung buleh blanjer..hehe