Tuesday, April 26, 2011

Tagline




Bukan nak cerita pasal tag...kali nih nak sebut pasal tagline pulak...Kalau nak di ikutkan, perlu ker tag line nih?? Apa tujuan tagline nih sebenarnya??

Sebelum teruskan mentaip nih ha, aku terpikir2 dan terkapai2...apesal belog aku macam dah berubah hala tujuan nih?? keh2....

Tagline nih setakat yg aku tengok, pemes sejak awal musim AF...Dari AF 1 sampai la AF 9 nih ha...dah last pun...macam2 tagline yg kita boleh dengar...contohnya..

Felix - Susah2 ajer
Mawi - Worlddd...
Farah - Brip2...
Lena - apakejadahntahtaglinedia nih..siap lentik2 bagai...

Sapa2 peminat lena kat sini, im sori...bukan aku xbekenan ngan dia, aku nih kira so so jer la kot...af pun aku layan dah tahun nih...macam makin kureng jer dah kan....erm, mungkin dah banyak sangat kot pogram realiti tb skang nih..

Kat belog pun...ada jugak yg mengamalkan tagline nih..aku xnak bg contoh jejauh..kang org cakapa aku dengki..hehe, aku bg contoh kat belog budak yg dah xbapa budak nih jer...

Menggunakan tagline : ntah papo ntah (n_n)v

Siap ada gmba muka ++ peace lagi kan..kau hado?? hehe...

Kenapa aku letak tagline kat belog nih??

Sebenar nya tuh bukan tagline pun...kalau nak di ikutkan...tagline yg xbapa tagline tuh sambungan daripada nama belog aku nih...akan jadik macam nih...

ayung merapu ntah papo ntah...

Kan molek bunyi nya tuh kan....korg?? ada tagline??
Cer cita...cer cita..



10 orang yang nak merapu jugak!:

Cik Azizah said... [Jawab balik]

jijah xde tagline pon..nak cr 1 lah..

"tolong la paham" weeeee~~

wanbu said... [Jawab balik]

huhu.. tagname pun tak pakai
lagilah tagline... larikkkkkk!!!

Wafiy Suzly said... [Jawab balik]

amir maharaja lawak ckp i am sorry

mommylavender said... [Jawab balik]

mommy pun takde tagline gak...line tipun ade la~hee

Puan Kutu said... [Jawab balik]

tagline takde ayung..name tag ada.huhu..

Are RicH K said... [Jawab balik]

dari 'ia akan berlaku jua' kepada 'detik itu telah berlalu...' huhuhu

wan_cikgumuzik said... [Jawab balik]

yg kat bawah header cikgu tuu tagline kerr?? hahahahaa.. tag line cikgu iisshhhkkk..!! make sure triple H dan triple K yerr.. hihihihihi.. ok kerr tagline tuhh?? ahakss...

athime said... [Jawab balik]

uhm... Lena tu spa? (kahkahkah. sori sori.)

aku xda tagline, dlm blog pun xda. tp perkataan feveret ada!..

"ah.apakan?"

tu bleh jadi tagline jga ka? heee

AYuNG said... [Jawab balik]

@cik azizah
hehe...asal boleh..:)

@wanbu
hahaha....p pakai name tag skang..:)

@wafiy suzly
minat amir ker?? hehe..im sori..:)

@mommy lavender
line tepon tuh harus..:)

@puan kutu
sama jugak macam wanbu..hihi:)

@are rich K
ok....sejarah mungkin berulang?? eh....:)

@wan cikgu muzik
issshhhkkk..dah agak dah..hihi:)

@athime
oh apakah??? hehe..asal boleh..:)

naim said... [Jawab balik]

AKU LUPA AR.... haha -nazmi raja lawak