Thursday, April 28, 2011

Tekak nih terasa nak pizza hut pulak dah

Sejak pizza hut buat diskau 50% dari minggu lepas kot kalau x silap, tekak aku nih teringin jer nak makan pizza....aku nih sebenarnya bukan la penggemar pizza...tapi, kalau setakat makn gitu2 jer boleh la...

Makanan feveret aku kalau fast food nih sementinya McD sahaja...sbb?? Murah dan berbaloi2..ehhe...kalau aku kelaparan tahap dewa, mmg sah2 aku akan makan set Big Mac..Memang big mounth betul mulut aku kalau makan yg tuh..tapi, kalau xlapar..double cheese burger pun jadik...eh?? tuh bukan kira besar jugak ker? ehhe...

Dari kenyataan aku kat atas nih, korg buleh tau..aku memang kuat makan...tapi aku takut nak makan banyak..sbb?? lu pikir la sndiri....hehe

Berbalik pada cita pizza hut...setakat aku idup nih, kurang dari 5 kali kot aku makan pizza hut..aku pun x tau kenapa...paling latest makan time adik ipar aku beli bulan 1 lepas..tuh pun makan setakat 2 potong jer kot...aku pun xtau kenapa aku kureng dgn pizza nih....org len sibuk duk kata sodap...tp, kat tekak aku xnmpak pulak sodap nya tang mana....cer cita..cer cita....

Skang..pizza hut dh buat promotion utk weekdays...setiap hari ada 1 menu 50%..dan di sebab kan itu jugak la..tekak aku nih menggatal mintak nak makan pizza pulak...


Hambek ko...besar betul aku tepek kan promotion pizza hut kat sini..
Boleh pilih yg mana korg bekenan...

Ada sesapa yg nak suggest kan kat aku, ari apa yg best utk makan kat pizza hut nih?? kalau ikut kan tekak aku nih, suma aku nak rasa..al-maklumer....baru bejinak2 ngan pizza hut....

Tapi, aku nengok menu ari senin tuh cam best jer...ari rabu pun nampak sodap...ari jumaat apetah lagi...Arghhhh, suma nmpak sodap la.....

Sumber gamba: pizza hut



9 orang yang nak merapu jugak!:

cikmOt said... [Jawab balik]

hehehe, ahad lepas baru pekena...yang baru tu...ada udang 2-3 ketul...hehehe

HEROICzero said... [Jawab balik]

sampai bila neh? oke set, hari isnin n selasa. =D

mommylavender said... [Jawab balik]

salam petang ayung~ mommy pun sama tekak tak bape nak bekawan ngan piza ni..takad sepotong tu buleh ler...

Wafiy Suzly said... [Jawab balik]

yg hari kamis, nmpak cm sedap.. :D

naim said... [Jawab balik]

bila nak belanja geng SB.. :D

AYuNG said... [Jawab balik]

@cikmot
wahhh..mewah makan..hehe:)

@HEROICzero
okeh...:) smpai bila2 kot..hihi

@mommylavender
sama la kita mommy..:)

@wafiy suzly
okeh..set! :)

@hamzah ian
yup...setengah harga tuh..:)

@imanshah
sekali-sekala..hehe..:)

@naim
blanja geng sb?? perghhhh..ramai sangat tuh..haha

Puan Kutu said... [Jawab balik]

semua sedap, hari2 la pegi klu cmtu.hoho...