Sunday, May 15, 2011

Bila blogspot kembali normal

Dah 2 3 ari jugak kot kureng layan tnet...bukan nya xlayan langsung....kat opis ada jugak aku bukak gugel reader...masing2 aku nengok kureng update..mau nya x, blogspot under maintenance kan...masing2 kureng update...yg guna domain sndri tuh okeh la kan..

Malam nih baru la bekesempatan nak bukak blog...tengok2 dashboard dah okeh....bukak pulak gugel reader...ada 301 update yg aku kena baca...banyak tuh...ehhe, aku akan cuba usahakan baca suma nya...kalau x sempat malam nih, pagi sok kat opis aku smbung h...hehe, tp, bila dh guna line opis tuh, mmg xdapat ler aku nak komen.....al-maklumler, line kedekuttt.......

Ira pulak..nampak macam dh ok sikit..tapi bila tiba time senja jer, start nangis2 dah...aku pun pelik....sapa ada petua utk bagi anak x menangis??


Yang tengah tesengih macam kerang busuk tuh, pakcik Ira..hehe, tuh kira sepupu aku..Izwan nama dia..nih gamba time Ira kat umah Onyang..

Semalam...sempat la ker Dataran Senawang..ada Karnival Pencegahan Jenayah..Karnival nih belangsung sbb nak mendekat kan masyarakat dengan polis..(agaknya kot) Semalam terasa sangat panas, sangat letih..bila dah macam tuh, pala aku pun start la pening...sampai ari nih x ok2 lagi...aku pegi semalam pun sbb adik aku buat pesembahan kawad kaki untuk polis tuh...



Sekian sahaja update untuk seminggu..
Penat!



2 orang yang nak merapu jugak!:

Puan Kutu said... [Jawab balik]

nangis lagi si ira tuh?kesian dia..:)

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

sangat suka kawad......suka suka suka....