Wednesday, May 18, 2011

Cara mudah nak kumpul duit dengan Nuffnang Grapevine!

Cara baru yang di perkenalkan oleh nuffnang dengan Nuffnang Grapevine!

Cukup senang nak kumpul duit..Cara nya senang ajer....

Kalau korg pegi mana2 belog...dan terjumpa eklan yg cam kat bawah nih..JANGAN KLIK... tapi seafdalnya...korg share apa yg terdapat dalam eklan tuh....

Contoh:


Ada masa2 nya korg akan nampak eklan cam nih...yg panjang lebar cam nih....apa yg perlu korg buat....

Memula ikut step 1....share eklan korg tuh dengan link nya sekali....share la kat twitter ker, pesbuk ker, IM ker....ada 4 button tuh ha...ikut suka korg la....

Dah share?? Kemudian, ikut step 2 pulak...masuk kan alamat email korg utk bayaran....

Bila korg dh masuk kan email korg tuh, nuffnang akan buat email pengesahan kat email korg...kat email tuh jugak, korg akan dapat link untuk semak & tebus ganjaran korg..

Cuma...korg akan di bayar dengan setiap unik klik sahaja..klu korg nak share bebanyak pun, cuma 1 jer yang akan dibayar....jadi, jangan tamak okeh..hehe..


Nih contoh...budak tamak nih share banyak2 kali...yg dibayar cuma 1 jer..hehe..tuh la, tamak lagi...

Mudah kan....

Sesapa yg xda belog pun boleh share eklan tuh...xda hal punya...nuffnang baik ati nak bagi ganjaran kat suma...hehe...

Maklumat lanjut, klik http://www.churpchurp.com/grapevine

Harap Membantu!



9 orang yang nak merapu jugak!:

wanbu said... [Jawab balik]

mcm mane nak dapat iklan pepanjang tue ek? mcm xde kata blog saya jerk??? huhu....

Kancilbiru said... [Jawab balik]

ohh akak terlepas pandang yang ni...huhu..ok nanti nak semak balik..:) tq

wawa_addien said... [Jawab balik]

tq dear bg info tu. da penah jumpe iklan tu tp x tau nk wt mcm mane.
pas nie, leh share laa kan ;)

iniialahaku said... [Jawab balik]

oh ye ke???xtaw plak..hehehe..cikgu gstt...hahaha

daddykoolz said... [Jawab balik]

uik...masih tak reti lagi...

puanbee said... [Jawab balik]

kalo jumpa tu klik je tp dh byk share dr churp2 tk ke muak org nk klik2 kan !

khairul said... [Jawab balik]

good info ni..nanti abg nk try la

AYuNG said... [Jawab balik]

@wanbu
eklan tuh kejap ada kejap xda..jarang2 nak nampak...

@Kancilbiru
okeh kak..:)

@wawa_addien
welkem..boleh saja..:)

@iniialahaku
ehhh..perli nmpak..keh2

@daddykoolz
slow2...bila dh jumpa eklan tuh..buat macam kat atas nih...nti baru paham..:)

@puan bee
bior ke dia nk jemu pun..hehe, jnji kita dh share..:)

@khairul
okeh..:)

Amni said... [Jawab balik]

ada nampak sekali je kat blog... tapi tak reti nak share macam mana.. padahal orang dah ajar ni.. hahahahah.. jawapan die senang je.. sbb malas... hehehe