Wednesday, May 4, 2011

entry petama di bulan mei

Ari nih dah pun 4 Mei 2011..nih kira entry petama aku kat bulan mei 2011 nih...lama mendiamkan diri kan....

Yang beno nya, xla mendiamkan diri pun....sepanjang cuti 3 ari ari tuh, aku duk melepak jer kat umah...kalau biasa bahasa kampung sini panggil "mengangkang" jer kat umah....

Korg pulak? Ke mana hala tuju korg cuti2 3 ari ari tuh?? Member aku ada yg ke Langkawi....Wahhh, best tuh...lama dah aku x ke Langkawi...mintak2 ada cokelat utk aku..keh2..

Cuma....ari senin ari tuh aku ke Mines...hajat di hati nak mencarik sandal..memandangkan sandal aku nih dah kelaparan...dah nak tercabut dah tapaknya...tapi, aku pakai jugak..haha, letaknya di kaki..jadik, xberapa pasan kan...tp, bila time aku nak mencari yg baru...HARUS la x jumpa...ntah ngaper ntah...time nak beli, time tuh la xda...time xnak...besepah jer yg aku bekenan.....ishhhh...lumrah kan...

Erm....sempat jugak la aku tengok splash park kat level 5 mines tuh..ala, tempat untuk bebudak boleh main2 air tuh...letaknya, kat atas bumbung mines...panasssss....aku memang sesaja nak usha tempat tuh, sebab penah tengok kat entry http://ibudamia.blogspot.com/2011/04/splash-park-mines.html khas utk kanak-kanak sahaja....teringin nak bawak anak buah ke situ nanti..hehe..




p/s 1: ari sabtu nih anak buah yg kat Labuan nak balik duk kampung...pasnih, boleh melayan Ira pulak..hehe

p/s 2: Pagi nih ada pehimpunan bulanan..musssttiii lama gilak nih...adehhh...

p/s 3: line berok celcom makin lama makin gila...langsung lembap gila nak loading...aku bako kang...

p/s 4: berapa banyak p/s daaaaa...hehe....


Sumber gamba: Splash Park - The Mines




9 orang yang nak merapu jugak!:

yatie Awang said... [Jawab balik]

selamat kembali dr bercuti, walaupun tak kemana2...hhuhu

khairul said... [Jawab balik]

abg menonggeng jer kat rumah..hehe

mommylavender said... [Jawab balik]

salam pagi ayung~mommy pun tak p memana..jalan2 dekat umah je, layan kerenah anak2

suka sosial said... [Jawab balik]

terbaik la...misz ayung.....we love u...

HEROICzero said... [Jawab balik]

biar carik sandal, jgn carik skandal.

kehh3x

Puan Kutu said... [Jawab balik]

bako jer.kt sini pun line celcom kadang ok kadang tak..

faiz said... [Jawab balik]

den dok ontok2 keik umah je..heheh..tukar maxis la...ok je..

AYuNG said... [Jawab balik]

@yatie awang
terima kasih kak..:)

@khairul
keh2....abg sibuk ngan event kan..pastuh tertonggeng sudahhh..hihi:)

@mommylavender
musti syok kan..suma ada..:) pasti riuhhh....

@suka social
ngapr nk ke website kamu x boleh ehhh?? **kompius**

@org kampung
keh2...rindu hg jugak..:)

@HEROICzero
Ohhh tidakkk sekali2..:)

@puan kutu
wahhh...serupa jugak! moh kita bako...

@faiz
duk ontok2 yo..haha, samo la maksud deh tuh..:)