Thursday, May 5, 2011

RM6.98 sen jer????


Orang len sebok2 dah buleh cash out...aku?? Nan hado......haraaappp jer la...

Aku rasa aku mmg kureng reti cmna nak buat duit dgn churp2 nih....bulan 1 ari tuh amount yg ada dalam akaun cuma bejumlah 84 sen...buleh refer kat sini

Skang dah pun bulan 5..makna nya dah 5 bulan jugak la dari tempoh 84 sen tuh....skang cuma ada RM6.98 sen jer....

Kesimpulan yg aku buleh buat, setiap bulan naik singgit jer....hehe, bangga kah aku?? Ohhhh tidaaakkkkk sekali-kali.....

Lagi RM93.02 baru buleh cash out...makna nya...lagi 93 bulan besamaan hampir 8tahun?????? umangg aiiiii...lama betul........

Sapa kata buat duit dgn internet nih buleh jadi kaya?? Aku....xkaya2 pun...kayapppppp ada la....haha


p/s: sapa buleh ajar cmna nak cepat dapat cash out kan duit churp2 nih??? Siyezz..aku kureng reti...sila2 la ajar yer....

Orang kata...buat sesuatu benda kena ikhlas...tp, aku dh abis ikhlas nih...cam tuh jer....cer kome kabo kat teman nih cmner....sungguh teman xreti bebeno nih..


9 orang yang nak merapu jugak!:

deDetz said... [Jawab balik]

saya lagiiilah tak tahu camana nak guna ..hehehe

Liz said... [Jawab balik]

xapa sikit2 lama2 jadik bukit hihi...gud luck ^____*

wan_cikgumuzik said... [Jawab balik]

kih kih kih.. berita yang kelako..!!

tak tahu kenape cikgu berminat ngan blog ayung nihh.. sampai bubuh kat blog list cikgu plak tuhh.. ahhahaha

bujal X said... [Jawab balik]

kalau sendiri klik kat iklan tu tak ble ke?haha~~

linkedn said... [Jawab balik]

huhuhuh..org nyer baru 16 henget....entahla bila nk smpi 100 rm....tue pun psl kempen iphone4...mmg meletup...

mommylavender said... [Jawab balik]

salam pagi ayung~hate suruh le kenkawan kome tu klix sampei lebam~heee...mommy pun tak tau ayung cam ne...

Tengku Nizam said... [Jawab balik]

try letak iklan tu tmpt yg senang nak klik ..letak banner cam kat blog sy ke , lagi 1 , satu2 iklan tu ade limit dia , bukan seumur hidup kite leh promote , bile da abis due date , klau ada orang klik pun iklan awk tu , xkan dpt duit punye .. kne selalu up to date ..

Miss b said... [Jawab balik]

ab punya baru de seploh hengget

hadoi

AYuNG said... [Jawab balik]

@deDetz
sama la kita..:)

@liz
hope so...hehe:)

@wan cikgu muzik
hehe...klako ker...:) terima kasih sbb berminat

@bujal X
boleh sgt...tp iklan nya pun xletak cmna..hehe

@linkedn
byak jugak tuh...4x gnda dr ayung..keh2

@mommylavender
huhu....kita serupaaaa....:)

@tengku nizam
tp...dr mana nak dapatkan banner2 iklan tuh ehh?

@miss B
sepoloh hingget?? kipidap! :D