Saturday, May 7, 2011

'MAKE ME OVER' by SOFINA TOUCH MEKAP

Hey Ladies....
Mari dekat..mari dekat....

Aku nih dah lama beno teringin nak buat make over...tp, risaaauuu..kang kalau aku buat make over sndirian bhd kang, kot jadi kak limah pulang petang..hehe, jadi...lupakan jer la hasrat tuh..

Nasib baik la terjumpa kontes 'MAKE ME OVER' by SOFINA TOUCH MEKAP dari belog Sofina Touch Mekap, jadi...behajat ler nak join kontes nih...mana tau ada rejeki....dapat make over...yg penting FREE..benda FREE nih sapa yg xnak kan....hehe..

Cara nak join kontes nih senang sangat..kena lengkapkan slogan jer..slogan aku utk join kontes nih..

Saya suka kalau dapat dimakeoverkan free oleh Sofina Touch Mekap kerana saya nak kelihatan cantik dan beseri2 seperti owner blog sofina touch mekap

Hehe...ada bunyi2 macam tolong kipas owner x?? Tapi...nih bukan setakat kipas jer nih, siap pakai kan ekon lagi..keh2...

Pastuh jugak...kena letak kan gamba TANPA mekap...



Lihat...ada mata panda di situ..hehe...

Aku nih x mekap pun tuh jugak muka nya..haha, selama nih kalau aku mekap pun cuma guna eyeliner, mascara ngan lip gloss jerk....yg lain2, kurengg...sbb tuh aku nak sangat make over nih..mana tau dapat make over tetiba jadik macam angelina jolie ker kan..keh2...

Nak join jugak?
Klik sini meh


Tarikh tutup: 31 Mei 2011




**nih pun kenalan dari syoknyerBlogging jugak...jadi adalah HARUS anda memilih ayung utk di make over kan...keh2..**






8 orang yang nak merapu jugak!:

sofina lilo said... [Jawab balik]

ekeke ini pakai ekon bloewer berkuasa tinggi nih...tak pe2 akan dipertimbangkan nanti...
wish u gook luck n thanks join k ayung... :)

LITTLE NUUR said... [Jawab balik]

gd luck!! semoga terpilh :D

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

wahhh bagus ayung.....good luck dear.....

BroMin said... [Jawab balik]

Mmm cantik Ayung... suke-suke... tak yah mekap pn tak pe... dh cantek dh...

Puan Kutu said... [Jawab balik]

macam besjer nie...boleh ker muni join?huhu..

puanbee said... [Jawab balik]

gud luck kot2 jadi angelina jolie hahaa

Lien Aris said... [Jawab balik]

Salam Dear,

Sofina Touch Here

- nak bgtau yang sy tak jadi pindah putrajaya. Rumah masih di ampang.

- U all ada pilihan samaada nak redeem 'hadiah' di Ampang atau di Seremban.
- if Seremban - i ada sepanjang minggu pertama raye. mungkin i dah free sikit dalam raya ke - 4.
( jadi boleh lah u all g melaram after mekap )

so what u all say bincang2 lah yea : )

anything terus sms/ call me di 014-3262127 ( today my hp tertinggal kt umah, anything just text k )

TQ dearest :)